Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝίκος Καλπακίδης: Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι ψηφοδέλτιο αγώνα, μάχης και...

Νίκος Καλπακίδης: Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι ψηφοδέλτιο αγώνα, μάχης και νίκης

Την παρακάτω δήλωση στην “Αγκίδα” έκανε ο Νίκος Καλπακίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Θανάση Κοκονά:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν είναι κάτι καινούργιο. Δεν αποτελεί καινοτομία. Είναι η συνέχεια των δημοτικών παρατάξεων που στήριζε τον ΚΚΕ μαζί με προοδευτικούς πολίτες που το πλαισίωναν. Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου συμμετέχουν αγωνιστές που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της πάλης για τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα. Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι ψηφοδέλτιο αγώνα, μάχης και νίκης διεκδικούμε περισσότερους συμβούλους στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου. Ζητάμε την ψήφο σας για να οργανώσει τον αγώνα για τη λύση των προβλημάτων γενικών και τοπικών. Για να γίνει η αγανάκτηση δύναμη ψήφισε τη Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Νίκος Καλπακίδης γεννήθηκε το 1961. Συνέβαλλε στη δημιουργία Ένωσης Γονέων Ελευθερίου-Κορδελιού, όπου διετέλεσε και πρόεδρος. Έχει υπάρξει εκλεγμένος στην Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και για χρόνια στο Συνδικάτο Μετάλλου Μακεδονίας Θράκης, ενώ αποτελεί μέλος του νέου ταξικού Συνδικάτου Μετάλλου Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας. Ήταν πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Ελευθερίου-Κορδελιού, καθώς και πρώην υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ