Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτέλιος Διακάκης: Αθλητικές εγκαταστάσεις στο επίπεδο των αναγκών του δήμου

Στέλιος Διακάκης: Αθλητικές εγκαταστάσεις στο επίπεδο των αναγκών του δήμου

Την παρακάτω δήλωση στην “Αγκίδα” έκανε ο Στέλιος Διακάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη “Δήμος Πρωταγωνιστής” του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

“Υπάρχει σαφής έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων στο δήμος μας, στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, οποίος έχει αναλογικά τον πιο νεανικό πληθυσμό πανελληνίως.

Δυστυχώς γινόμαστε μάρτυρες της εγκατάλειψης του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού για πάρα πολλά χρόνια. Δύο μεγάλα αθλητικά έργα που θα έπρεπε να είναι τα κοσμήματα του δήμου, παραμένουν ανολοκλήρωτα κουφάρια.

Επειδή δεν επαρκούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι ομάδες δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο στα υπάρχοντα γήπεδα για προπόνηση. Αναγκάζονται κάποιες ομάδες είτε να αναζητούν χώρους προπόνησης σε άλλους δήμους είτε να κάνουν προπονήσεις σε γήπεδα του δήμου μας που είναι κατεστραμμένα, που έχουν λακκούβες και που εγκυμονούν κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών είτε να κάνουν προπονήσεις πολύ αργά το βράδυ.

Η αυριανή διοίκηση της παράταξής μας με δήμαρχο τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη θα ολοκληρώσει, αν χρειαστεί και με ίδιους πόρους, το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού και θα συντηρήσει τα υπόλοιπα γήπεδα, ώστε οι ομάδες του δήμου να έχουν το χρόνο που θέλουν και να μην χρειάζεται να πηγαίνουν σε γήπεδα άλλων δήμων, να κάνουν προπονήσεις σε επικίνδυνα γήπεδα ή να προπονούνται αργά το βράδυ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ