Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘανάσης Τσιότσος: Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ δύναμη του δήμου...

Θανάσης Τσιότσος: Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ δύναμη του δήμου μας

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Θανάσης Τσιότσος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με τη Λαϊκή Συσπείρωση του Θανάση Κοκονά:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση ως η μόνη ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ δύναμη του δήμου μας, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και θα ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για την αξιοποίηση της περιουσίας του δήμου προς όφελος των δημοτών και με οργανωμένο σχέδιο σε προγράμματα κοινωνικής πολιτικής.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ άλλη περίπτωση όπως το ΘΕΠΑΝ, όπου ο δήμος προσπάθησε να απεμπολήσει τα ιδιοκτησιακά του δικαιώματα και παραλίγο θα χανόταν δημοτική περιουσία 7 στρεμμάτων, που εμπεριέχει χώρους πρασίνου, αναψυχής, κτήριο κοινής ωφέλειας, ΚΔΑΠ, και είναι ο μόνος χώρος στην περιοχή που θα μπορούσε να αποτελεί μια “όαση” (αφού είναι παρατημένο) και εν μέρει – σε ένα μικρό ποσοστό – αντιστάθμισμα για την ρύπανση των βιομηχανικών χώρων.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ άλλη περίπτωση ανταλλαγής, μέσω κοινωνικού συντελεστή, δημοτικής ακίνητης περιουσία με ακίνητη περιουσία (μαγαζιά) εργολάβου, που υπήρξαν υπόνοιες και σκιές ως προς την σχέση διοικούντων με τον συγκεκριμένο εργολάβο από άτομο που πρόσκειται σε υποψήφιο συνδυασμό που διεκδικεί τη δημαρχία. Και το παράλογο; Τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του συγκεκριμένου συνδυασμού λίγες ημέρες μετά στην συνεδρίαση αποχώρησαν (όπως και πολλά μέλη άλλων συνδυασμών) για να μην καταψηφίσουν την πρόταση της διοίκησης. Δεν χωρούν φιλίες και άλλου είδους συμφέροντα. Όλα στο φως.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ άλλη περίπτωση όπως τα γήπεδα στο στρατόπεδο “Παπακυριαζή”, όπου η διοίκηση ήθελε να πληρώσει ενοίκιο για ένα δημοτικό χώρο, ανοίγοντας τον “ασκό του Αιόλου” σε συμφέροντα εκτός των συμφερόντων του δήμου σε μελλοντικό χρόνο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και θα ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για να ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ορθά η δημοτική περιουσία προς όφελος της κοινωνίας, με δημιουργία αιθουσών κοινού ενδιαφέροντος πχ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΧΩΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ και σε περιπτώσεις που διαμορφωθεί χρηματικό έσοδο για τον δήμο να δίνεται σε δράσεις ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Μόνο με αγώνες εναντίον της διαχειριστικής λογικής που διοικεί το δήμο χωρίς όραμα και διεκδικήσεις τις τελευταίες δεκαετίες, μπορούμε να δούμε υπαρκτά αποτελέσματα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Όλοι μαζί, γιατί η ψήφος στην Λαϊκή Συσπείρωση είναι ψήφος για ΑΓΩΝΕΣ που θα γίνουν για ΟΛΟΥΣ μας, χωρίς συμφέροντα και εξαρτήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ