Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο καλό παιδί και το χαμογελαστό παιδί έδειξαν τα δόντια τους σε...

Το καλό παιδί και το χαμογελαστό παιδί έδειξαν τα δόντια τους σε υπαλλήλους του δήμου

Το καλό παιδί του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, και το χαμογελαστό παιδί, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σωτηράκης, έδειξαν τα δόντια τους σε υπαλλήλους του δήμου. Μετάταξη λόγω υποψηφιότητας με άλλον υποψήφιο δήμαρχο!

Η υπάλληλος πρέπει να αισθάνεται και τυχερή που το καλό παιδί και το χαμογελαστό παιδί δεν την έβαλαν τιμωρία με το ένα πόδι σηκωμένο ή που δεν την έβαλαν να χορεύει σε αναμένα κάρβουνα σαν αναστενάρισσα, γιατί τέτοια αντιμετώπιση χρειάζεται σε όσους δεν αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του καλού παιδιού και του χαμογελαστού παιδιού.

Βέβαια αυτή η συμπεριφορά του καλού παιδιού απέναντι σε υπαλλήλους του δήμου δεν είναι πρωτοφανής. Ποιος να ξεχάσει τότε που ζήτησε το όνομα υπαλλήλου, σαν χωροφύλακας άλλων εποχών, επειδή εκείνη τον χειροκρότησε ειρωνικά; Ποιος να ξεχάσει τα όσα είπε για τον αρχιμουσικό της φιλαρμονικής του δήμου;

Όσο για το χαμογελαστό παιδί, δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό του. Σίγουρα υπέγραψε τη μετάταξη με χαμόγελο και σίγουρα όταν συναντήσει τη συγκεκριμένη υπάλληλο, θα της πει πόσο την εκτιμάει, πως ο ίδιος δεν συμφώνησε με τη μετάταξη και πως για όλα φταίει το καλό παιδί, αλλά είναι στ’ αλήθεια καλό παιδί και ουσιαστικά φταίει αυτός που τον συμβουλεύει.

Αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού με τα καλά, χαμογελαστά και εκδικητικά παιδιά.

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ