Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜόνο σε ουδέτερο έδαφος θα πάει για debate ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Μόνο σε ουδέτερο έδαφος θα πάει για debate ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, που δήλωνε πως θα συμμετάσχει σε οποιοδήποτε debate και ότι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν αντιρρήσεις να συμμετάσχουν, τελικά εννοούσε ότι θα συμμετάσχει σε όποιο debate θέλει.

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός λέει ότι θέλει ουδέτερους δημοσιογράφους απέναντί του. Τι εννοεί ο κύριος Μανδαλιανός;

Μάλλον εννοεί πως θέλει απέναντί του δημοσιογράφους που δεν γνωρίζουν τις ενέργειές του στο θέμα του ΘΕΠΑΝ, στο θέμα των χορηγιών από τα ΕΛΠΕ, στο θέμα της δυσοσμίας, στο θέμα του υπόγειου πάρκινγκ του Κορδελιού, στο θέμα του ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας, στο θέμα του στρατοπέδου Παπακυριαζή, στο θέμα του στρατοπέδου Ζιάκα, στο θέμα του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, στο θέμα του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού και σε πολλά άλλα θέματα. Ο κύριος Μανδαλιανός μάλλον θέλει απέναντί του δημοσιογράφους που δεν θα τον ρωτήσουν για τα σοβαρά θέματα που απασχόλησαν το δήμο κατά τη διάρκεια της θητείας του, γιατί απλά δεν τα γνωρίζουν, αφού δεν έχουν ασχοληθεί μέχρι τώρα με το δήμο Κορδελιού Ευόσμου ή έχουν ασχοληθεί πολύ λίγο. Ο κύριος Μανδαλιανός θέλει να πάει σ’ ένα debate που θα μιλάνε για πράσινες διαδρομές, οι οποίες ίσως θα γίνουν μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Ας αναμένουμε να δούμε λοιπόν σε ποιο debate θα πάει τελικά ο κύριος Μανδαλιανός. Ας αναμένουμε να δούμε εάν θα βρει κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο θα θεωρήσει ουδέτερο έδαφος, γιατί με τα όσα έχει κάνει και έχει πει στη θητεία του, δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει ότι θα βρει ουδέτερο έδαφος, έτσι όπως το εννοεί εκείνος. Γιατί το ουδέτερο έδαφος στη σκέψη του δημάρχου μπορεί να είναι ένα τηλεοπτικό κανάλι που δεν θα τον αντιμετωπίζουν ως εν ενεργεία δήμαρχο, αλλά ως υποψήφιο δήμαρχο όπως οι υπόλοιποι τρεις.

Σε αναμονή λοιπόν να δούμε debate μεταξύ όλων των υποψηφίων δημάρχων Κορδελιού Ευόσμου οπουδήποτε.

Μουμουλίδης Σταύρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ