Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔημήτρης Φωτόπουλος: Το δικό μας όραμα για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Δημήτρης Φωτόπουλος: Το δικό μας όραμα για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Δημήτρης Φωτόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» του Θανάση Κοκονά:

«Αγαπητοί φίλοι-φίλες , συνδημότες και συνδημότισσες του Δήμου Ευόσμου – Κορδελιού!

Τα γεγονότα που συνέβησαν στη χώρα το τελευταίο διάστημα, έχουν αποδείξει με τον πιο τραγικό τρόπο πως η ανάθεση και η αποχή μας από τα κοινά, αφήνει χώρο να διαχειρίζονται την υπόθεση της ζωής μας και των παιδιών μας, άνθρωποι ανίκανοι να διαχειριστούν  οτιδήποτε πέρα από τη προσωπική τους φιλοδοξία και τα πολιτικά συμφέροντα.

Ονομάζομαι Δημήτρης Φωτόπουλος είμαι 50 χρονών και το επάγγελμα μου είναι κατασκευαστής μουσικών οργάνων.

Είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος στον Εύοσμο.

Πάνω απ’ όλα όμως, είμαι πατέρας τριών παιδιών που μεγαλώνουν σε έναν κόσμο όπου η μισαλλοδοξία, η βαρβαρότητα, η κοινωνική σήψη και η διαπλοκή τείνουν να γίνουν η κανονικότητα στη ζωή μας!

Για τους παραπάνω λόγους, και για πολλούς ακόμα, προσθέτω και εγώ τον εαυτό μου στις τάξεις του συνδυασμού που έχει σαν επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Τη Λαϊκή Συσπείρωση!

Το δικό μας όραμα για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι:

* Ένας δήμος με κανονικά σχολεία, όπου θα καλύπτονται συνολικά οι ανάγκες για σχολική στέγη, και όπου τα παιδιά μας δεν θα αναγκάζονται να κάνουν μάθημα σε υπόγεια και κοντέινερ.

* Ένας δήμος με ελεύθερους χώρους αναψυχής, πάρκα, παιδικές χαρές και κέντρα πολιτισμού! (είμαστε ο δήμος με το λιγότερο πράσινο αναλογικά με τον πληθυσμό του!)

* Ένας δήμος όπου η πρωτοβάθμια υγεία (Κέντρο Υγείας) θα είναι εξοπλισμένη και στελεχωμένη κατά τις ανάγκες των κατοίκων.

* Ένας δήμος όπου η καθαρή ατμόσφαιρα και η τήρηση των περιβαλλοντικών κανόνων από τα εργοστάσια (ΕΛΠΕ κλπ.) θα είναι θέμα αδιαπραγμάτευτο!

* Ένας δήμος όπου οι αντιπρόσωποί του δε θα είναι απλοί εκτελεστές της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά θα είναι πάντα δίπλα στον πολίτη, στα προβλήματά του και έτοιμοι να συγκρουστούν με την όποια πολιτική είναι σε αντίθεση με τις ανάγκες του!

Ενισχύστε τον αγώνα μας!

Δυναμώστε τη φωνή μας!

Δώστε στα παιδιά μας το μέλλον που τους ανήκει!

Σας ευχαριστώ!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ