Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε επιτυχία συνεχίζεται το Φεστιβάλ Μπύρας & Φαγητού στο πάρκο της Μουσών

Με επιτυχία συνεχίζεται το Φεστιβάλ Μπύρας & Φαγητού στο πάρκο της Μουσών

BEER FOOD BALKAN FESTIVAL

Ώρες λειτουργίας 17.00- 23.00 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πλημμύρισε από κόσμο την 1η και 2η ημέρα του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΥΡΑΣ & ΦΑΓΗΤΟΥ- BEER FOOD BALKAN FESTIVAL το πάρκο Μουσων, το οποίο μετατράπηκε σ έναν μεγάλο, ανοικτό, δυναμικό βαλκανικό χώρο διασκέδασης και θα παραμείνει για τους επισκέπτες μέχρι και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός την ημέρα έναρξης αφού ευχαρίστησε τους δημότες για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του Δήμου και την συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Μπύρας, στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε τον καθοριστικό ρόλο που παίζει σε κάθε νέα πρωτοβουλία του Δήμου η συμμετοχή των δημοτών για την συνέχιση του, την πολιτιστική εξωστρέφεια που πραγματοποιεί ο δήμος και την αμέριστη διάθεση του Δήμου για την υλοποίηση νέων δράσεων.

Το 1ο Φεστιβάλ Μπύρας οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου ΔΗΚΕΚΕ, δίνοντας σε εκατοντάδες συνδημότες μας – και μη- την ευκαιρία να δοκιμάσουν βαρελίσιες μπύρες , νέες ετικέτες Lagers είτε Ales αλλά και κλασσικές γεύσεις κρύας μπύρας, είτε μικρών εγχώριων ζυθοποιείων είτε διεθνών εταιριών, να γευθούν νέες γεύσεις μπυρομεζέδων και ακαταμάχητους συνδυασμούς συνοδευτικών ανάλογα με την ωρίμανση και το είδος της μπύρας χωρίς βέβαια να λείπουν τα σουβλάκια και σε μεγάλη ποικιλία τα λουκάνικα για όλες τις προτιμήσεις.

Τρεις Βαλκάνιοι Μουσικοί ο Bogdan Nikolic, ο Brass Band και ο Leskovac ( Srbija). με τα χάλκινά τους, ξεσηκώνουν τον κόσμο σ ένα μεγάλο βαλκανικό ενωτικό χορό!

Στη συνέχεια την σκυτάλη της διασκέδασης την 1η ημέρα ανέλαβαν η «ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΖΑΠΑΡΤΑ», και το χορευτικό τμήμα της ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ενώ το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της βραδιάς έκλεισε ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι ζωντανή κοιτίδα του παρελθόντος και ελπίδα οικοδόμησης του μέλλοντος.

Την 2η ημέρα στο Μουσικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι «ALIBERTA», ο

-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ « Η ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ», ο -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΝΙΟΥ και ο -Π.Σ.Β.ΕΛΛΑΔΟΣ « ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.9. το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει

«ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ»

-ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

-ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ»

-ΛΑΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Ν.ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

-Π.Σ.Β.ΕΛΛΑΔΟΣ « ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Αύριο ΣΑΒΒΑΤΟ 23.9.2023

«ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΔΙΓΚΑ Ν.»

-Π.Σ. ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΥΟΣΜΟΥ «ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ»

-ΠΟΛ. ΣΥΛ. ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΠΗΓΑΣΟΣ»

-ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Και την ΚΥΡΙΑΚΗ 24.9 το Φεστιβάλ θα κλείσουν

«ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ Δ.»

-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ