Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα σκουπίδια του Μανδαλιανού που όμως δεν ήταν του Μανδαλιανού!

Τα σκουπίδια του Μανδαλιανού που όμως δεν ήταν του Μανδαλιανού!

Χθες ο διευθυντής της «Αγκίδας» ενημερώθηκε με έναν απίστευτα επιθετικό τρόπο από έναν απίστευτο άνθρωπο για ένα γεγονός που συνέβη στο δήμο, χωρίς ευτυχώς να γίνει καβγάς.

Ο κύριος που αποφάσισε να ενημερώσει επιθετικά τον διευθυντή της «Αγκίδας» μιλούσε για κάποια σκουπίδια, για τα οποία δεν έγραψε η «Αγκίδα». Φυσικά σ’ έναν χώρο αργά το βράδυ, που όλοι πήγαν για να διασκεδάσουν, μόνο συζήτηση δεν μπορούσε να γίνει. Καλά είναι οι συζητήσεις να γίνονται όπου πρέπει και όπως πρέπει, αν υπάρχει βούληση για ενημέρωση και όχι για καβγά.

Η «Αγκίδα» δεν μπορεί να γνωρίζει τα πάντα, παρ’ όλο που προσπαθούμε να το κάνουμε. Σήμερα λοιπόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο κύριος αναφερόταν σ’ ένα video του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, το οποίο παρουσιάζει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου μια φωτογραφία με σκουπίδια από το δήμο των Αθηναίων το 2019.

Η χρησιμοποίηση μιας τέτοιας φωτογραφίας είναι απαράδεκτη. Στη διοίκηση Μανδαλιανού πρέπει να ασκείται κριτική για όσα συμβαίνουν στο δήμο με στοιχεία από το δήμο. Μάλιστα απορεί κανείς γιατί δημοσιεύτηκε μια τέτοια φωτογραφία από το δήμο των Αθηναίων, ενώ θα μπορούσαν να βρούνε τέτοιους κάδους και στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Γιατί κάποιοι τεμπέλιασαν να πάνε και να βγάλουν ορισμένες φωτογραφίες;

Η «Αγκίδα» είναι ελεύθερο βήμα. Η «Αγκίδα» έδωσε βήμα στον Αλέξανδρο Μανδαλιανό για να πει μ@λάκες όλους όσους συμβάλουμε στη λειτουργία της. Είναι προφανές ότι θα δημοσίευε οποιαδήποτε φωτογραφία και οποιοδήποτε άρθρο ερχόταν ενυπόγραφα, για οποιονδήποτε κι αν ήταν. Η «Αγκίδα» δημοσιεύει οτιδήποτε δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του δήμου. Δεν χρειάζεται λοιπόν κανένας να ανοίξει καβγά με τον διευθυντή της ή με οποιονδήποτε άλλον στο Φεστιβάλ Μπύρας του δήμου ή στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων. Αρκεί να στείλει ένα e-mail.

Δεν θα επαναλάβουμε το πόσο στήριξε η «Αγκίδα» τη διοίκηση Μανδαλιανού στα πρώτα της βήματα. Η διοίκηση Μανδαλιανού μάλλον παρεξήγησε εκείνην τη στάση και πίστεψε ότι θα την στηρίζαμε και στις υποθέσεις του ΘΕΠΑΝ και των χορηγιών από τον όμιλο ΕΛΠΕ, όμως μας βρήκε απέναντί της.

Επαναλαμβάνουμε ότι μπορεί οποιοσδήποτε να στέλνει οτιδήποτε ενυπόγραφα στην «Αγκίδα» και αυτό θα δημοσιεύεται. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια έχει σκοπό να πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα λίγο πριν τις εκλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ