Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓι’ αυτό θέλει τις χορηγίες από τα ΕΛΠΕ ο κύριος Σωτηράκης;

Γι’ αυτό θέλει τις χορηγίες από τα ΕΛΠΕ ο κύριος Σωτηράκης;

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, όλως παραδόξως, έδωσε το «παρών» στην πρώτη μέρα του Φεστιβάλ Μπύρας που διοργανώνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Βέβαια πότε θα έδινε το «παρών» εάν δεν το έδινε και σ’ αυτήν την πενθήμερη εκδήλωση, που έστησε η διοίκησή του καθαρά για προεκλογικούς λόγους και προκειμένου να δούνε μεγάλο αριθμό δημοτών κυρίως από τους νέους κατοίκους της Νέας Πολιτείας μέσα σε λίγες ώρες;

Ο κύριος Σωτηράκης όμως αποχώρησε νωρίς από την εκδήλωση και πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί φεύγει, αφού ο κόσμος ήταν πάρα πολύς και θα μπορούσε να μείνει για να κάνει προεκλογική δουλειά.

Ο κύριος Σωτηράκης προφανώς αποχώρησε νωρίς γιατί για να πάει στο σπίτι του πρέπει να κάνει ολόκληρο ταξίδι προς την ανατολική Θεσσαλονίκη. Δεν είναι παίξε γέλασε. Μάλλον γι’ αυτό δεν έχει πρόβλημα και θέλει να παίρνει ο δήμος τις χορηγίες του ομίλου ΕΛΠΕ. Γιατί αυτός μπορεί να κοιμάται με ανοιχτά παράθυρα, χωρίς να εισβάλει στο σπίτι του η δυσοσμία, όπως γίνεται στα δικά μας σπίτια.

Βέβαια αυτή είναι η μίζερη προσέγγιση. Θα μπορούσε κανείς να δει τη θετική πλευρά και να πει ότι ο κύριος Σωτηράκης θέλει να προσφέρει στον τόπο του και από του κόσμου την άκρη και ότι κανονικά ο δήμος θα έπρεπε να του δίνει και έξοδα κίνησης για τις μετακινήσεις του. Στο κάτω κάτω μόνο η βενζίνη θα είναι, αφού μεταξύ του δημαρχείου και της κατοικίας του δεν μεσολαβούν διόδια!!

Χρήστος Μούτσας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ