Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧειμαρρώδης ομιλία του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στον αγιασμό του εκλογικού κέντρου Ευόσμου

Χειμαρρώδης ομιλία του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στον αγιασμό του εκλογικού κέντρου Ευόσμου

Στη μεγαλύτερη συγκέντρωση αγιασμού εκλογικού κέντρου που έγινε μέχρι τώρα στο δήμο, ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης έκανε μια χειμαρρώδη ομιλία, χωρίς γραπτό κείμενο, δείχνοντας πως όχι μόνο γνωρίζει καλά τα προβλήματα του τόπου, αλλά είναι έτοιμος να δώσει λύσεις.

«Όλες οι διοικήσεις του δήμου κάτι κάνανε. Αυτή η διοίκηση δεν άφησε ούτε ένα έργο», είπε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα ΚΑΠΗ, αναφέροντας πόσο άργησε η διοίκηση του δήμου να τα ανοίξει και πόσο αυτά υστερούν σε δράσεις.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης αναφέρθηκε στην επιτυχία που είχε πρόσφατα η Λευκή Νύχτα στον Εύοσμο και είπε πως γι’ αυτήν την επιτυχία κόπιασαν ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης είπε πως η διοίκησή του θα κάνει ειδικούς χώρους για ζώα συντροφιάς, πάρκα αποκλειστικά γι’ αυτά, τόνισε πως θα δημιουργήσει Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο δήμο, υπογράμμισε ότι θα αλλάξει η κατάσταση με τις 52 υπόγειες αίθουσες και τα κίμπο στις αυλές των σχολείων του δήμου με τους 18.000 μαθητές και ότι θα αναβιώσει ο θεσμός των τοπικών συμβουλίων.

Τέλος ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης κάλεσε όλους τους δημότες να ψηφίσουν στις εκλογές για γίνει ο Δήμος Πρωταγωνιστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ