Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Λευκή Νύχτα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ήρθε για να μείνει

Η Λευκή Νύχτα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ήρθε για να μείνει

ΒΟΥΛΙΑΞΕ Ο ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΠΑΝΤΟΥ – ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η 1η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ! – ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΜ.Σ.Ε.Κ & ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και προσδοκία, αποζημιώνοντας στο έπακρο όλους όσοι εργάσθηκαν, συνεργάσθηκαν και συνέβαλαν εθελοντικά στην οργάνωση της 1ης μεγάλής γιορτής της εμπορικής αγοράς Ευόσμου.

Ο Φωτογραφικός φακός κατατάσσει την οργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης ως την μοναδική έως τώρα στα χρονικά του Δήμου.

Κατά γενική ομολογία η αθρόα προσέλευση του κόσμου που παρόμοια της δεν ξαναέγινε, έγραψε «ιστορία»!

Στην πλατεία Ευόσμου την ώρα της Συναυλίας (με την οποία ο Δήμος συνέβαλλε και απογείωσε την οργάνωση της 1ης Λευκής Νύχτας), των Σαβέντο και Ηβης Αδάμου, στην κυριολεξία «δεν έπεφτε καρφίτσα» , ενώ στις παρακείμενες κεντρικές οδούς διεξαγωγής των happenings και των events, γινόταν το « πατείς με πατώσε» !

Ο κόσμος κατέκλυσε το Εμπορικό Κέντρο του Ευόσμου νωρίτερα από την ώρα έναρξης, με τα εμπορικά καταστήματα να ανοίγουν πόρτες, να ρίχνουν τιμές, να κάνουν προσφορές, να κερνούν τον κόσμο και να συμμετέχουν όλοι καταστηματάρχες και καταναλωτές, στην 1η Εμπορική γιορτή και σ ένα πραγματικό πανηγύρι τιμών, γεύσεων, χορού και τραγουδιών.

«Όλοι, μας λένε ότι αυτό που έγινε δεν ξανάγινε ποτέ! Κι εμείς, λέμε ότι θα ξαναγίνει και του χρόνου και θα γίνεται κάθε χρόνο, γιατί όλοι συμβάλαμε στην επιτυχία του, ο καθένας μας με ότι μπορούσε. Μέσα από αυτήν την συνδιοργάνωση αυτής της ανεπανάληπτης εμπορικής γιορτής αποδείξαμε ότι εάν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε πολλά και να δώσουμε πολλά, πρώτα απ όλα εξωστρέφεια και οικονομική ρευστότητα στην τοπική μας αγορά, μαζί με ζωντάνια και δυναμισμό στον τόπο που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, ευχαριστώντας και συγχαίροντας τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Τροχαίας για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τις σχολές χορού και φυσικά όλες τις αντιδημαρχίες, τις υπηρεσίες και τους δημοτικούς υπαλλήλους οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα στην άριστη οργάνωση, με πρώτο τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού κ. Κώστα Βασιλειάδη και όλα τα μέλη του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού κ. Κώστα Βασιλειάδη,

συμμετείχαν

15 Σύλλογοι και Σωματεία του Δήμου μας,

116 καταστήματα,

19 εθελοντές,

πραγματοποιήθηκαν

24 happenings,

34 παράλληλες εκδηλώσεις για μωρά, μικρούς και μεγάλους,

η μεγάλη συναυλία με τους Stavento & Ήβη Αδάμου

39 χορηγοί και

17 χορηγοί επικοινωνίας.

Τι είναι η Λευκή Νύχτα!

Η Λευκή Νύχτα, είναι ένας θεσμός που έρχεται από τις ΗΠΑ.

Σταδιακά έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες του κόσμου, ενώ στην Ελλάδα πραγματοποιείται μόνο λίγα χρόνια.

Στόχος του θεσμού της Λευκής Νύχτας, είναι η επισκεψιμότητα του καταναλωτή στα ανοικτά καταστήματα, ακόμα και αν δεν μπει στη διαδικασία να αγοράσει κάτι. Η Λευκή Νύχτα κρατάει μόνο ένα βράδυ με παράταση ωραρίου μέχρι και τα μεσάνυχτα, ενώ παράλληλα σε όλες τις εμπορικές γειτονιές διοργανώνονται πάρτι, μουσικές συναυλίες και διάφορα σόου.

Συμμετέχουν πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, στήνονται αθλητικά δρώμενα, μπορούν να γίνονται ακόμα και διάφορες εκδηλώσεις για παιδιά και άλλα πολλά.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής έχει διττό σκοπό, την τόνωση της οικονομίας της μικρομεσαίας επιχείρησης αλλά και στην προβολή της τοπικής αγοράς και παράλληλα στην προσέλκυση κόσμου από όμορες περιοχές.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ