Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧρήστος Αντίνου: Σήμερα να δώσει ο δήμαρχος στη δημοσιότητα το σχεδιασμό ανέγερσης...

Χρήστος Αντίνου: Σήμερα να δώσει ο δήμαρχος στη δημοσιότητα το σχεδιασμό ανέγερσης Ειδικού Σχολείου

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο Χρήστος Αντίνου, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα, την επίθεση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, στη δημοτική σύμβουλο Μαρία Πασχαλίδου:

«Θα μπορούσατε δήμαρχε να μας δείξετε τι έχετε κάνει για την επόμενη μέρα, και που θα στεγαστεί το ΕΕΕΕΚ ;;; Γιατί η αντίδραση της κυρίας Πασχαλίδου είχε να κάνει με την αναφορά σας , ότι έχετε έτοιμη τη λύση για το κτηριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στο ΕΕΕΕΚ.

Αυτό που κάνετε είναι το λιγότερο που μπορώ να πω συκοφαντία και είναι κρίμα για το δικό σας επίπεδο.

Θα περιμένουμε μέσα στην ημέρα να βγάλετε τη λύση στο πρόβλημα όπως είπατε να τη δούμε κι εμείς. Αν δεν υπάρχει μελέτη και σχεδιασμός θα παρακαλέσω να κατέβει η ανάρτηση σας , γιατί θα αποδειχτεί ότι η αντίδραση της ήταν πολύ λογική. . Η πολιτική αντιπαράθεση και η σωστή πληροφόρηση, με το τι υπήρχε, τι μπορούσε να γίνει και τι έγινε είναι στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα .

Σήμερα με αυτή την ανάρτηση, βλέπουμε ότι θέλετε να πολώσετε το κλίμα , με τον ποιο επαίσχυντο τρόπο. Δεν θα ακολουθήσουμε στον κατήφορο αυτό που αποφασίσατε να βάλετε τις εκλογές.

ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΔΗΜΌΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΌ…… ΣΉΜΕΡΑ !!!!!»

Σφοδρή επίθεση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού στη Μαρία Πασχαλίδου
Μαρία Πασχαλίδου: Πολιτική με προσωπικά βιώματα δεν ασκείται κύριε Μανδαλιανέ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ