Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔυσαρέσκεια Τζιτζικώστα για τις αλήθειες που είπε ο Γιώργος Σταυρίδης

Δυσαρέσκεια Τζιτζικώστα για τις αλήθειες που είπε ο Γιώργος Σταυρίδης

Εύκολα χάνει το χαμόγελό του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Δυστυχώς μάλιστα το χάνει αν ακούει αλήθειες, όπως αυτές που άκουσε από τον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργο Σταυρίδη, κατά τα εγκαίνια του κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Στα όσα πανηγυρικά, γενικά, αόριστα και προεκλογικού ύφους «ΘΑ» είπε ο κύριος Τζιτζικώστας, ο Γιώργος Σταυρίδης, αντέτεινε την πραγματικότητα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μαθητές από την περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού μετακινούνται με λεωφορεία σε σχολεία κάτω από την περιφερειακή οδό και απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη είπε:

«Απαιτούμε γρήγορη χρηματοδότηση για την ανέγερση κτηρίου για το Ειδικό Σχολείο Κορδελιού και χρηματοδότηση για την ανέγερση των κτηρίων του 4ου Λυκείου και του 7ου Γυμνασίου. Επειδή έχετε μεγάλη ευαισθησία, να το αναλάβετε προσωπικά».

Στις πολύ λογικές και καθόλου υπερβολικές απαιτήσεις του αντιδημάρχου, ο κύριος Περιφερειάρχης όχι μόνο δεν δεσμεύτηκε, αλλά έδειξε και την έντονη δυσαρέσκειά του απέναντι στον Γιώργο Σταυρίδη, λίγο πριν την κοπή της κορδέλας των εγκαινίων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Από την άλλη, πώς να δεσμευτεί ο κύριος Τζιτζικώστας γι’ αυτά που απαίτησε ο κύριος Σταυρίδης, όταν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει ανοίξει ακόμη την έξοδο της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό, κάτι που είχε ανακοινώσει πως θα είχε κάνει πέντε μήνες πριν, αφήνοντας μια ολόκληρη περιοχή του δήμου σε συνεχή απομόνωση;

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ