Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαρία Πασχαλίδου: Σκόπιμη υποβάθμιση Διαλογής και Ε΄ Συνοικίας;

Μαρία Πασχαλίδου: Σκόπιμη υποβάθμιση Διαλογής και Ε΄ Συνοικίας;

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα:

«Πέρασαν παραπάνω από πέντε μήνες από τότε που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είχε ανοίξει η έξοδος της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό και ακόμη δεν έχει ανοίξει.

Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι σε λίγες ημέρες θα εγκαινιαστεί ο κόμβος της Λαχαναγοράς, χωρίς όμως να ανοίξει η έξοδος της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό, ενώ τα δύο έργα έχουν άμεση σχέση.

Ταυτόχρονα υπάρχει η πληροφορία πως θα κλείσει το φανάρι και η έξοδος της Ε΄ Συνοικίας προς την περιφερειακή οδό. Αναρωτιέμαι εάν η αποκοπή της Διαλογής και της Ε΄ Συνοικίας είναι σκόπιμη υποβάθμιση των δύο περιοχών, στην οποία συμμετέχει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Τελικά η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπορεί να πιέσει ούτε για απλά ζητήματα όπως είναι το άνοιγμα της εξόδου της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό; Αφού δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτό, γιατί κατέρχεται στις εκλογές και ζητάει από τους δημότες να την ψηφίσουν για να επανεκλεγεί;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ