Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑφήστε τις εξυπνάδες κύριε Σταυρίδη

Αφήστε τις εξυπνάδες κύριε Σταυρίδη

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Γιώργος Σταυρίδης, αποφάσισε για μία ακόμα φορά να «πουλήσει» εξυπνάδες στην «Αγκίδα», αναρτώντας ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στο οποίο πρώτα απ’ όλα λέει ψέματα και δεύτερον, για μία ακόμα φορά, ζητάει κάτι για το οποίο έχει πάρει πολλές φορές απάντηση και αυτός και άλλα μέλη της διοίκησής του.

Ο κύριος Σταυρίδης γράφει πως ασκήσαμε κριτική στην ανάρτησή του γράφοντας τα δικά μας, ενώ θα έπρεπε να δημοσιεύσουμε όλο το κείμενό του. Γράφει ξεκάθαρα ψέματα γιατί είχαμε δημοσιεύσει το κείμενό του και το άρθρο της «Αγκίδας», που του ασκούσε κριτική, παρέπεμπε στο δημοσιευμένο από την «Αγκίδα» δικό του κείμενο.

Ο κύριος Σταυρίδης για άλλη μια φορά ζητάει τα στοιχεία του Μ.Π. που έγραψε το άρθρο, γιατί όπως λέει, πρέπει να γράφει επώνυμα και όχι με αρχικά. Για άλλη μια φορά του απαντάω πως μπορεί να θεωρήσει ότι το άρθρο το έγραψα εγώ και να μου γράψει όποια εξυπνάδα θέλει για να τη συζητήσουμε. Δεν χρειάζεται να αναζητά κανέναν ο κύριος Σταυρίδης. Έχω πολλές φορές αναλάβει την ευθύνη αυτών των κειμένων.

Θα ήθελα όμως να ρωτήσω τον κύριο Σταυρίδη, εάν θα πρέπει να γράφει μόνο ο Μ.Π. το όνομά του. Οι υπόλοιποι ή κάποιοι από τους υπόλοιπους που γράφουν με αρχικά, μπορούν να συνεχίσουν να γράφουν με αρχικά;

Μουμουλίδης Σταύρος

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σταυρίδης προσπαθεί να μας τρελάνει
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ