Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆδικη κριτική στη διοίκηση Μανδαλιανού για τη Λευκή Νύχτα…

Άδικη κριτική στη διοίκηση Μανδαλιανού για τη Λευκή Νύχτα…

Με αρνητικό τρόπο σχολιάστηκε από πολλούς η παρέλαση στελεχών της Νέας Πνοής, με επικεφαλής τον ίδιο το δήμαρχο, από τη συγκέντρωση του Εμπορικού Συλλόγου με επαγγελματίες στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου, η οποία πραγματοποιήθηκε για να οργανωθεί η Λευκή Νύχτα που θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου.

Κακοπροαίρετοι σχολίασαν ότι ο δήμαρχος εμφανίστηκε με την κουστωδία του, προκειμένου να αποκομίσει εκλογικό όφελος. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άθλιο από μια τέτοια προσέγγιση. Η διοίκηση Μανδαλιανού εμφανίστηκε σύσσωμη στο Πολιτιστικό Κέντρο μόνο από διάθεση προσφοράς και γιατί τα μέλη της, εάν δεχτεί ο Εμπορικός Σύλλογος, μπορούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στη Λευκή Νύχτα.

Εκτός από την κεντρική συναυλία της Λευκής Νύχτας, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ευόσμου με τους Stavento & την Ήβη Αδάμου, ο Εμπορικός Σύλλογος θέλει να υπάρχουν ανιματέρς (διασκεδαστές) έξω από καταστήματα, προκειμένου το κλίμα να μεταφέρεται σε μεγάλη ακτίνα γύρω από την πλατεία. Για τους ανιματέρς θα χρειαστεί ένα μεγάλο ποσό, το οποίο όμως μπορεί να εξοικονομηθεί, εάν αυτόν το ρόλο τον αναλάβουν τα μέλη της διοίκησης Μανδαλιανού.

Τα μέλη της διοίκησης Μανδαλιανού δεν θα χρειαστεί να κάνουν τίποτα άλλο παρά να είναι ο εαυτός τους. Θα πιάσουν από ένα κατάστημα, θα κάτσουν απ’ έξω και θα λένε τα παραμύθια, τα οποία λένε έτσι κι αλλιώς, για τα μεγάλα έργα που έκαναν, για τα τεράστια έργα που προγραμμάτισαν να κάνουν τον επόμενο αιώνα, για τις πράσινες διαδρομές και για τα πράσινα άλογα, τα οποία θα καβαλήσουμε και θα φτάσουμε στο πράσινο φεγγάρι, εάν τους ψηφίσουμε και τους ξανακάνουμε διοίκηση.

Το μόνο πρόβλημα, αν τα μέλη της διοίκησης Μανδαλιανού αναλάβουν ανιματέρς στη Λευκή Νύχτα, είναι πως θα αδειάσει η πλατεία και οι Stavento θα δώσουν τη συναυλία χωρίς κοινό.

Κώστας Καρακώστας

Επιτέλους κάτι λευκό επί Μανδαλιανού και ας είναι και Λευκή Νύχτα!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ