Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔύο στάδια και δύο κολυμβητήρια στον Εύοσμο εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού...

Δύο στάδια και δύο κολυμβητήρια στον Εύοσμο εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού…

Τα κουφάρια του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού στον Εύοσμο τα γνωρίζαμε. Βρίσκονται στην προέκταση της οδού Σμύρνης. Από χθες αναζητούμε το στάδιο και το κολυμβητήριο που βρίσκονται κάτωθεν της περιφερειακής οδού.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός παραχώρησε συνέντευξη στη «ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» και στο δημοσιογράφο Γεώργιο Παπαδόπουλο, ο οποίος μας ενημέρωσε πως υπάρχουν στάδιο και κολυμβητήριο εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου απάντησε για το στάδιο και το κολυμβητήριο που βρίσκονται εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού, αλλά δεν διευκρίνισε ποιο στάδιο και ποιο κολυμβητήριο θα ολοκληρωθούν πρώτα. Αυτά που βρίσκονται άνωθεν της περιφερειακής οδού ή αυτά που βρίσκονται κάτωθεν;

Εάν η παράταξη Μανδαλιανού επανεκλεγεί, την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν τις περιφερειακής οδού θα την αναλάβει ο Κλεάνθης Μανδαλιανός και την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου κάτωθεν της περιφερειακής οδού θα την αναλάβει ο Μιλτιάδης Τασούλης. Την εξέλιξη των εργασιών θα καλύπτει ο δημοσιογράφος Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα κινείται εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού. Προκειμένου να κινείται γρήγορα ο δημοσιογράφος και να κάνει ταχύτατα το ρεπορτάζ για τα στάδια και τα κολυμβητήρια εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού, ο δήμαρχος θα του παραχωρήσει πράσινα άλογα.

Κώστας Καρακώστας

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου έκανε απολογισμό στην τηλεόραση!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ