Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥποσκάπτουν τη Μαρία Μανούκα μέσα από τον ίδια την παράταξή της

Υποσκάπτουν τη Μαρία Μανούκα μέσα από τον ίδια την παράταξή της

Η υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου υποσκάπτεται μέσα από την παράταξή της.

Πέντε μήνες μετά από τις εκλογές στο Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης, γέμισε το διαδίκτυο με ένα άρθρο το οποίο γράφει ότι «Η ΝΔ “κλείνει” το μάτι στη Μαρία Μανούκα», ότι δίνει εμμέσως το χρίσμα στη Μαρία Μανούκα και ότι αυτό προκύπτει από τα αποτελέσματα στο σύλλογο των Πολιτικών Μηχανικών.

Όλο αυτό το σκεπτικό δηλώνει απόγνωση, δηλώνει πως κάποιο πρόβλημα υπάρχει και πως η παράταξη Μανούκα προσπαθεί να το σκεπάσει με μια ιστορία που έγινε πέντε μήνες πριν, που δεν προβλήθηκε και που σχεδόν κανένας δεν την γνωρίζει. Έχει ανάγκη η παράταξη Μανούκα τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας; Όποιος «έσπρωξε» ένα τέτοιο κείμενο, κάνει ζημιά στην παράταξη και η κυρία Μανούκα πρέπει να το ψάξει για να μην ξαναγίνει.

Αλλά η ιστορία έχει και συνέχεια. Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που θέτει υποψηφιότητα με την παράταξη Μανούκα, κοινοποίησε αυτό το δημοσίευμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Το έκανε γιατί πιστεύει ότι αυτό βοηθάει την παράταξη; Αλλά ακόμα και αν βοηθάει την παράταξη, πράγμα αδύνατον, σκέφτηκε τι αντίκτυπο θα έχει αυτό σε άλλους Νεοδημοκράτες που βρίσκονται σε άλλα ψηφοδέλτια; Ότι υπάρχει και δεύτερη Κυριακή στις δημοτικές εκλογές το θυμάται;

Θελημένα ή αθέλητα, μάλλον αθέλητα, ορισμένοι υποσκάπτουν την παράταξη Μανούκα εκ των έσω και κάθε φορά που πάει να ανεβεί, φροντίζουν να φρενάρουν την άνοδο και να οδηγήσουν σε πισωγύρισμα. Μάλλον πρέπει να ασχοληθεί με αυτό η ίδια η υποψήφια δήμαρχος.

Β.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ