Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο γελοίος ο Καμαρινός…

Στον Καμαρινό μπορεί κανένας να ασκήσει κριτική, μπορεί να ασκήσει και δριμεία κριτική για τα χρόνια που άσκησε διοίκηση. Άλλωστε έχει κάνει και ο ίδιος την αυτοκριτική του, όπως δεν έχουν κάνει άλλοι που έχουν ασκήσει διοίκηση.

Στην οξύτητα των παρεμβάσεών του το τελευταίο διάστημα, οι απαντήσεις από διάφορους για το πρόσωπό του συμπεριλαμβάνουν ένα σωρό χαρακτηρισμούς που ίσως να ξεπερνούν τους δικούς του.

Δεν θα βάλουμε στο καντάρι τούς χαρακτηρισμούς για να αποφανθούμε ποιοι είναι πιο βαριοί, ούτε θα ασχοληθεί αυτή η γραφή με το αν είναι γελοίος ο Καμαρινός, όπως τον χαρακτηρίζουν, ή πόσο γελοίος είναι. Θα παραδεχτεί ότι είναι πολύ γελοίος.

Αυτός όμως ο πολύ γελοίος Καμαρινός συνέβαλε στο να μη χαθεί δημοτική περιουσία αξίας περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ, προειδοποιώντας έγκαιρα ότι η Δημοτική Αρχή όχι μόνο ετοιμάζεται να απεμπολήσει τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα του δήμου επί του ΘΕΠΑΝ (παλιά κοιμητήρια Ελευθερίου Κορδελιού), αλλά ετοιμάζεται επιπλέον να δώσει ενοίκιο για το χώρο.

Υπάρχουν μεταξύ αυτών που δεν είναι γελοίοι, αλλά είναι κύριοι και χαρακτηρίζουν γελοίο τον Καμαρινό ή έχουν συνοδοιπόρους που εκείνοι χαρακτηρίζουν γελοίο τον Καμαρινό, οι οποίοι το ΘΕΠΑΝ το έκαναν γαργάρα, όπως έκαναν γαργάρα και τα εξώδικα που καλούσαν το δήμο να αποχωρήσει από την περιουσία του, με χαρτιά, τα οποία στηρίχτηκαν στην πρακτική ορισμένων, που διοίκησαν το δήμο, να μην πάνε να πάρουν τον τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου και να μην τον καταθέσουν στο Κτηματολόγιο υπέρ του δήμου.

Υπάρχουν ορισμένοι που δεν είναι γελοίοι σαν τον Καμαρινό, αλλά που ακόμα και τώρα στην ερώτηση σε ποιον ανήκει το ΘΕΠΑΝ, στην καλύτερη περίπτωση απαντούν ότι θα αποφανθούν τα δικαστήρια και στη χειρότερη ότι δεν ανήκει στο δήμο. Δεν ανήκει στο δήμο ένα ακίνητο που ο τίτλος ιδιοκτησίας του ανήκει στον δήμο, αλλά μερικοί αχαρακτήριστοι, για να μην γραφτεί άλλος χαρακτηρισμός, δεν πήγαν να τον πάρουν.

Αυτά περί του γελοίου Καμαρινού.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ