Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜιλτιάδης Τασούλης: Δεν μπορώ να πέσω σε τόσο χαμηλό επίπεδο

Μιλτιάδης Τασούλης: Δεν μπορώ να πέσω σε τόσο χαμηλό επίπεδο

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Μιλτιάδης Τασούλης, υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου μέχρι πριν τέσσερις ημέρες και νυν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού

Καλό μήνα και καλό προεκλογικό αγώνα.

Από σήμερα δίνουμε τη μάχη μας, προκειμένου να κάνει ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου το επόμενο βήμα του στην πενταετία που έρχεται, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συμπολιτών μας και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες, που θα μας βάλουν στο τρένο της ανάπτυξης και της ευημερίας, λύνοντας ταυτόχρονα όλα εκείνα τα προβλήματα που κρατούν τον τόπο μας στη στασιμότητα και την αφάνεια, παρότι ο δήμος μας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πληθυσμιακά στη Βόρεια Ελλάδα.

Με αυτό το στόχο αρχίσαμε πριν από περίπου ένα χρόνο την προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μια δυνατή δημοτική ομάδα, που μόνο της αντίπαλο είχε και έχει τα προβλήματα του τόπου.

Είχα δεσμευτεί προσωπικά στους συμπολίτες μας ότι και στον προεκλογικό αγώνα θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και εποικοδομητικοί, θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί, θέλουμε να καταθέσουμε προτάσεις για τη λύση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία και όχι να αναλωθούμε σε στείρες και άγονες αντιπαραθέσεις, σε προσωπικές κόντρες, σε εμμονικές αντιλήψεις, σε υβρεολόγια και ανέξοδες κορώνες.

Ο πολιτικός πολιτισμός, ο σεβασμός του απέναντι, το ήθος και ο διάλογος είναι θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατικής λειτουργίας και της κοινωνικής συνοχής.

 Αυτή τη στάση κρατήσαμε ως παράταξη “ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ” μέχρι σήμερα κι αυτή θα κρατήσουμε και όλο το επόμενο διάστημα.

 Όσοι διαφωνούν με τις αποφάσεις μας δεν δεσμεύονται από κανέναν κι από τίποτα να ακολουθήσουν το δρόμο τους.

Δική μας απόφαση ήταν να συμπράξουμε ως παράταξη με τη “ΝΕΑ ΠΝΟΗ” και με επικεφαλής τον Κλεάνθη Μανδαλιανό να δώσουμε τον εκλογικό αγώνα, προκειμένου να ενισχύσουμε τη δική του προσπάθεια και να μπολιάσουμε με τις δικές μας ιδέες και δυνάμεις την επόμενη διοίκηση του δήμου, ώστε να τα πάει ακόμα καλύτερα και να έχουμε απτά αποτελέσματα στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, στην υλοποίηση αναγκαίων έργων για τον τόπο, στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων σε όλες τις γειτονιές και στην καλύτερη λειτουργία του δήμου.

Όσοι ασκούν κριτική στην απόφασή μας καλώς κάνουν. Το ύφος δεν θα το σχολιάσω γιατί δεν μπορώ να πέσω σε τόσο χαμηλό επίπεδο και να ασχοληθώ με τη λάσπη, τη χολή και τον βούρκο.

Για ορισμένους από εμάς υπάρχουν και όρια. Για άλλους όχι. Καθένας κρίνεται και ευτυχώς για εμάς που συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά η κρίση που μετράει είναι του πολίτη και κανενός άλλου.

Με τη σύμπραξή μας με την παράταξη του δημάρχου, οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι στο ενιαίο ψηφοδέλτιο της “ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ”, που προέρχονται από το “ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ” είναι συνολικά δεκαεπτά Στελέχη έτοιμα να προσφέρουν, ικανά να αναδειχθούν και να ενισχύσουν την κοινή πρότασή μας για τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Θέλω να ευχαριστήσω και όσα στελέχη μας ήθελαν, αλλά δεν κατέστη δυνατό να συμμετέχουν ως υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές. Θα είναι μαζί μας στην προσπάθεια, θα έχουν τη δική τους φωνή, θα έχουμε τη δική τους στήριξη.

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μας, σε όσους συντάχθηκαν και συντάσσονται με το όραμά μας, με το σχέδιό μας, με τον αγώνα και τις αγωνίες μας.

Ήρθαμε για να μείνουμε. Μόνος μας στόχος είναι η προσφορά στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Καλή μας επιτυχία. Καλή επιτυχία στη “ΝΕΑ ΠΝΟΗ” και στον Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Με ένωση δυνάμεων για το καλό των πολιτών του Δήμου μας!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ