Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Παύλος Σιταρίδης υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα

Ο Παύλος Σιταρίδης υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα

Ένας αξιόλογος άνθρωπος και αυτοδιοικητικός, ο Παύλος Σιταρίδης, θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με τη Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Γεννήθηκε στα Λιβερά Κοζάνης. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Φλώρινας και του Παιδαγωγικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις (καταδρομέας, αλεξιπτωτιστής). Άσκησε το επάγγελμα του Δασκάλου έως τη συνταξιοδότησή του και ήταν Διευθυντής στα δημοτικά σχολεία 1ο και 4ο του Ελευθερίου Κορδελιού. Ταυτόχρονα ήταν Συνδικαλιστής και διετέλεσε Πρόεδρος στον Η΄ Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης.

Το έτος 1998 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ελευθερίου – Κορδελιού. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Διοικητικών, Οικονομικών και Παιδείας καθώς επίσης και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Ακόμα ήταν Αντιπρόεδρος και Μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης, Αντιπρόεδρος και Μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού αλλά και Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ, Αντιπρόεδρος και Μέλος των Παιδικών Σταθμών, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε επίσης Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Πολεοδομίας και Αποθήκης στον Καλλικρατικό Δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Είναι μέλος του Συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ