Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Στέργιος Στεργιάδης μιλάει για μένος της «Αγκίδας» εναντίον του δημάρχου

Ο κύριος Στέργιος Στεργιάδης μιλάει για μένος της «Αγκίδας» εναντίον του δημάρχου

«Γνωρίζεται πολύ καλά ότι ο Στέργιος Στεργιάδης και διαβάζει τα άρθρα σας και καταλαβαίνει πότε είναι σκωπτικά και πότε είναι σοβαρά, όσο για το ποιός είναι ο Κος Στεργιάδης το ξέρετε πολύ καλά τελευταία όμως έχετε εκτραπεί λόγω του μένους σας απέναντι στον Δήμαρχο και τον κύριο λόγο τον γνωρίζετε μόνον εσείς. Επειδή είμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι συνδημότες μας θα αποφασίσουν στις 8 Οκτωβρίου ας αφήσουμε λοιπόν να δούμε το αποτέλεσμα αυτό και ας μην δημιουργούμε γρίφους για λόγους εντυπωσιασμού όσο σκεπτικοί και αν είναι!!»

Τα παραπάνω σχολίασε ο κύριος Στέργιος Στεργιάδης στο facebook για το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Αυτός είναι ο κύριος Στέργιος Στεργιάδης, αυτή και η παράταξη Μανδαλιανού».

Τι να σχολιάσει κανείς γι’ αυτά που έγραψε ο κύριος Στεργιάδης; Ότι αν είχε διαβάσει το άρθρο δεν θα έγραφε αυτά που έγραψε; Τι να σχολιάσει κανείς για τα όσα περί μένους της «Αγκίδας» εναντίον του δημάρχου γράφει ο κύριος Στεργιάδης; Να του θυμίσει τα όσα έλεγε ο ίδιος σε βάρος του δημάρχου σε συνεντεύξεις του, σε δηλώσεις του, σε σχόλιά του και να τον ρωτήσει τι άλλαξε; Να του θυμίσει πως έλεγε ότι ο δήμος δεν είναι ασθενής και γι’ αυτό δεν θέλει το γιατρό του ή ότι ο δήμαρχος πρέπει να είναι δήμαρχος 24 ώρες το 24ωρο ή ότι υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες επειδή ήταν νέα διοίκηση, αλλά διαψεύστηκαν ή ότι δεν παρήχθη έργο και ένας λόγος είναι γιατί δημιουργήθηκαν προβλήματα των αιρετών με τους υπαλλήλους;

Βάσει ποιων επιχειρημάτων να αφήσουμε να αποφασίσει ο δημότης; Των επιχειρημάτων του κυρίου Στεργιάδη όταν ήταν απέναντι στο δήμαρχο ή των επιχειρημάτων τώρα που είναι μαζί του; Για να μην αδικούμε βέβαια τον κύριο Στεργιάδη, πρέπει να ομολογήσουμε ότι δεν έχει πει μέχρι τώρα κανένα επιχείρημα για το λόγο που βρέθηκε δίπλα στο δήμαρχο, όπως δεν έχει πει κανένα επιχείρημα και κανένας από τους μετρημένους στα δάχτυλα υπόλοιπους που μεταπήδησαν στην παράταξη του δημάρχου. Προφανώς έτσι τους κάπνισε και πήγαν και λογαριασμό δεν δίνουν σε κανέναν.

Έλεος κύριε Στεργιάδη. Οι συνεντεύξεις σας, οι δηλώσεις σας, τα σχόλιά σας παραμένουν δημοσιευμένα. Δεν διαγράφτηκαν, επειδή εσείς αποφασίσατε να πάτε μ’ εκείνον που τόσο σφοδρά κατηγορούσατε.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ