Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Μιλτιάδης Τασούλης διέγραψε τις παρουσιάσεις των υποψηφίων του από το facebook

Ο Μιλτιάδης Τασούλης διέγραψε τις παρουσιάσεις των υποψηφίων του από το facebook

Ο κύριος Μιλτιάδης Τασούλης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την κάρτα που υπάρχει στη φωτογραφία. Ο κύριος Τασούλης έβαλε το σήμα της παράταξής του μαζί με το σήμα της παράταξης του δημάρχου και έγραψε «συνθέτουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του δήμου».

Ο κύριος Τασούλης το έκανε αυτό, αφού πρώτα διέγραψε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όλες τις αναρτήσεις στις οποίες παρουσίαζε τους ανθρώπους, οι οποίοι μέχρι χθες ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι. Μάλιστα ο κύριος Τασούλης δεν διέγραψε άρθρο το οποίο γράφει ότι είναι ο πιο ικανός για δήμαρχος από τους υποψηφίους δημάρχους Κορδελιού Ευόσμου, δεν διέγραψε συνεντεύξεις του ως υποψήφιος δήμαρχος. Διέγραψε μόνο την παρουσίαση των ανθρώπων που τον εμπιστεύτηκαν.

Ποιες δυνάμεις λοιπόν συνθέτει ο κύριος Τασούλης; Αυτές που διέγραψε από το προσωπικό του προφίλ; Τους ανθρώπους που μέχρι προχθές έλεγε στους δημότες πως είναι νέοι με όρεξη και θέληση να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στο δήμο και χθες τους πέταξε σαν στημένες λεμονόκουπες; Γι’ αυτές τις δυνάμεις κάνει λόγο ο κύριος Τασούλης, που θα έδιωχνε τον κακό Μανδαλιανό και θα έφτιαχνε το δήμο; Γι’ αυτές τις δυνάμεις μιλάει ο κύριος Τασούλης, που δεν του άρεσε ούτε το σιντριβάνι του Μανδαλιανού, γιατί ο ίδιος είχε καλύτερο στις Σέρρες που ήταν Γενικός Γραμματέας;

Για γέλια και για κλάματα…

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ