Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Αλέξανδρος Παπαδόπουλος υποψήφιος με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος υποψήφιος με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε πριν από λίγο ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, με την οποία ανακοινώνει τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου. Στην ανάρτηση δεν περνάει απαρατήρητο το like του Γιάννη Καμαρινού. Η ανάρτηση του δημάρχου είναι η παρακάτω:

«Μεγαλώνουμε και δυναμώνουμε, έχοντας μαζί μας στελέχη ικανά, με όραμα, εμπειρία και βούληση να προσφέρουν για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Είναι χαρά και τιμή να έχουμε μαζί μας ανθρώπους δυναμικούς, επιτυχημένους στους τομείς που δραστηριοποιούνται, που ξεχωρίζουν για το ήθος και τη μαχητικότητα τους.

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, του Βασιλείου, είναι μαζί μας στη μάχη των εκλογών και είναι από τα πρόσωπα που επιβεβαιώνουν την αποδοχή και την εμπιστοσύνη που κερδίσαμε την προηγούμενη τετραετία.

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στον Εύοσμο, με Ποντιακή καταγωγή,  απόγονος του πατρός Αλέξανδρου Παπαδόπουλου, εφημέριου στον Άγιο Αθανάσιο Ευόσμου. Είναι παντρεμένος με την

Εύη Παπαντωνίου και πατέρας δύο αγοριών.

Εργάζεται στον Εύοσμο ως διευθυντικό στέλεχος στο φοροτεχνικό λογιστικό γραφείο με την επωνυμία “Α. Παπαδόπουλος – Ι. Καμαρινός” από το 1992, ως Α΄ τάξης λογιστής.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Bachelor Business Administration – Management Accounting του Kingston University of  U.K.

Οι συμμετοχές σε διάφορα σεμινάρια πάνω στην οικονομική και κοινωνική επιστήμη είναι πολυάριθμες, ενώ μιλάει άπταιστα αγγλικά.

Κατά την στρατιωτική του θητεία ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός του πεζικού, συνέδραμε με τις γνώσεις του στις διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες των στρατοπέδων των οποίων υπηρέτησε.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και μέλος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης από το 1993.

Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στον Εύοσμο και συνεχίζει τώρα με τα παιδιά του.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια και συνεχίζει μέχρι και σήμερα με τη συνδρομή του σε διάφορες κοινωφελείς και φιλανθρωπικές οργανώσεις, πάντα όμως με τη διακριτικότητα του χαρακτήρα του.

Αλέξανδρε σε καλωσορίζω στη ΝΕΑ ΠΝΟΗ, την παράταξη που προχωρά μπροστά χάρη στη στήριξη των ανθρώπων που ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον και οραματίζονται μία πόλη που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες όλων των πολιτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ