Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑ«“Φωτιά” τα 2 μέτρα και 2 σταθμά μόνο στη Θεσσαλονίκη, στα νομικά...

«“Φωτιά” τα 2 μέτρα και 2 σταθμά μόνο στη Θεσσαλονίκη, στα νομικά και αναπτυξιακά!»

Το παρακάτω δελτίο τύπου με τίτλο «“Φωτιά” τα 2 μέτρα και 2 σταθμά μόνο στη Θεσσαλονίκη, στα νομικά και αναπτυξιακά! Ζητούμενο η άρση των εμποδίων ανάταξης!» εξέδωσαν οι 475 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας «ΝΕΟ ΡΕΥΜΑ – ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ» Κίνηση επιχειρηματικής εκπροσώπησης για την ανάπτυξη:

Η Θεσσαλονίκη απέναντι στη νομιμότητα της Ευρωπαϊκή Ένωσης και Αττικής!

Ανάταξη της Θεσσαλονίκης ή σκόπιμη συνέχιση της βύθισης; Χρειάζονται ίδια μέτρα και ίδια σταθμά

https://youtu.be/NkZRoL6OLhs – βίντεο Νίκου Φιλίππου 43 δεύτερα για τα 2 μέτρα και 2 σταθμά!

Αθήνα vs Θεσσαλονίκη

Ερώτημα το γιατί…. Είναι ορατά από όλους 2 καταφανή θέματα

Α) Έργα:

Στην Αθήνα γίνονται έργα με ρυθμό “σφαίρα”, όπως 1 γραμμή μετρό/χρόνο αντί για 30 χρόνια εδώ, νέο εκθεσιακό σε 1 χρόνο από το 2012, αξιοποίηση των κενών κτιρίων και πρόσκληση χαμηλής- μέσης όχλησης από το ρυθμιστικό, ανάπλαση στο θαλάσσιο μέτωπο σε 2-3 χρόνια, υπογειοποίηση Λ. Ποσειδώνος σε 1-2 χρόνια και τόσα άλλα.

Β) Αθέμιτα νομικά μέσα: 

Στην Αθήνα δεν υπάρχουν οι ίδιες καταστροφικές διατάξεις, όπως η αποτροπή επενδύσεων και ερήμωση εκτός ορίων δεξαμενών, προτρέπονται αυτόματα στον αστικό ιστό τα κενά κτίρια προς αξιοποίηση, δεν εκδιώκονται χιλιάδες μονάδες παραγωγής χαμηλής όχλησης από τον αστικό ιστό, όλα γίνονται κυρίως με συμβάσεις παραχώρησης αντί για  κρατικοδίαιτα, κ. α.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δελτίο τύπου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ