Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντώνης Μαρούδας: Δυστυχώς θεωρώ ότι η ενέργεια του κυρίου Τασούλη ήταν προμελετημένη

Αντώνης Μαρούδας: Δυστυχώς θεωρώ ότι η ενέργεια του κυρίου Τασούλη ήταν προμελετημένη

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Αντώνης Μαρούδας για την απόφαση του κυρίου Μιλτιάδη Τασούλη να μην είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος και να κατέλθει στις εκλογές με τον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό:

«Κατ’ αρχάς ως παράταξη συμφωνήσαμε ότι προχωράμε και θέτουμε υποψηφιότητα στις εκλογές γιατί είχαμε να κάνουμε με μια ανίκανη διοίκηση που έβλαψε τον τόπο. Αυτό τόνιζε με κάθε τρόπο σε κάθε ευκαιρία ο επικεφαλής της παράταξής μας «Θεμέλιο στο Μέλλον» και υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Τασούλης και για το λόγο αυτό πολλές φορές είχε συγκρούσεις με τη διοικούσα παράταξη.

Κανένας μας δεν περίμενε, τέσσερις ημέρες πριν την κατάθεση του ψηφοδελτίου, ότι ο κύριος Τασούλης θα έκανε τέτοιο πισωγύρισμα, χωρίς να ρωτήσει κανέναν στην παράταξη. Δυστυχώς θεωρώ ότι η ενέργεια του κυρίου Μιλτιάδη Τασούλη ήταν προμελετημένη. Είναι προφανές πως διαφωνώ με αυτό που έκανε ο κύριος Τασούλης».

Ο κύριος Μαρούδας θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Μιλτιάδη Τασούλη, εάν ο κύριος Τασούλης κατερχόταν στις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος και δεν άλλαζε την απόφασή του τέσσερις μέρες πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων.

Θεόφιλος Ελευθεριάδης: Η απόφαση του κυρίου Τασούλη δεν εκφράζει όλη την παράταξη
Ποιες δυνάμεις ένωσαν οι κύριοι Μιλτιάδης Τασούλης και Κλεάνθης Μανδαλιανός
Ηλιόπουλος Ακύλας: Πριν από λίγο πληροφορήθηκα την απόφαση του κυρίου Τασούλη
Κολτσίδου Ελένη: Δεν συμφωνώ με την απόφαση του κυρίου Τασούλη
Τοπουζίδης Κωνσταντίνος: Νιώθω απογοητευμένος για την ενέργεια του κυρίου Τασούλη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ