Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΉταν όλοι στα Αλεξάνδρεια 2023…

Ήταν όλοι στα Αλεξάνδρεια 2023…

«Αλεξάνδρεια 2023 τριήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ. Ήμασταν όλοι εκεί…», γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Δέσποινα Θεοχάρη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Το βλέπουμε ότι ήταν όλοι εκεί. Όρθια η Δέσποινα Θεοχάρη, ακριβώς δίπλα της ο Στάθης Καϊτετζίδης, πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και πρώην δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, δίπλα του ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και δίπλα σ’ αυτόν ο Θοδωρής Μπαλτάς, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου.

Ο Στάθης Καϊτετζίδης ήταν δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη Συμμαχία Πολιτών, από την οποία παραιτήθηκε και προσχώρησε στην παράταξη Αλεξανδρίδη. Ο Θοδωρής Μπαλτάς είναι ακόμη δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών». Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης λοιπόν ανάμεσα σ’ έναν πρώην και σ’ έναν νυν δημοτικό σύμβουλο της Συμμαχίας Πολιτών. Η «Συμμαχία Πολιτών» έχει απλώσει ένα πέπλο μυστηρίου όσον αφορά την κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ