Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι δημότες πρέπει να είναι χαρούμενοι που έχουν αντιδήμαρχο τον Γιώργο Σταυρίδη

Οι δημότες πρέπει να είναι χαρούμενοι που έχουν αντιδήμαρχο τον Γιώργο Σταυρίδη

Στη δήλωση της Κατερίνας Γκούτμη στην «Αγκίδα», σχετικά με τις εργασίες αντικατάστασης της περίφραξης των 1ου και 14ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, απάντησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Η απάντηση του κυρίου Σταυρίδη ήταν η εξής:

«Ε, δεν τρώγεστε!

Στην περίφραξη του 1ου-14ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου δεν έχει γίνει καμιά παρέμβαση από τότε που κτίστηκαν τα σχολεία, πριν πενήντα χρόνια με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια των μαθητών μας.

Όλο το καλοκαίρι είχε καύσωνα, δεν έπρεπε να γίνουν οι εργασίες;»

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας εκτός του ότι κατηγορεί πως έβαζε σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών και η διοίκηση Λαφαζανδίδη, την οποία έχει μαζί του και καμαρώνει γι’ αυτό, δεν απαντά στα όσα η Κατερίνα Γκούτμη έγραψε σχετικά με το ότι το έργο της περίφραξης ήταν προγραμματισμένο να γίνει το 2022.

Ο κύριος Σταυρίδης προφανώς θεωρεί, για ακόμα μία φορά, ότι οι δημότες πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με τη διοίκησή του οποτεδήποτε και αν ολοκληρώνεται ένα έργο. Για την ακρίβεια, ο κύριος Σταυρίδης θεωρεί ότι οι δημότες, ακόμα και αν δεν ολοκληρώνεται ένα έργο, πρέπει να είναι χαρούμενοι που έχουν αντιδήμαρχο Παιδείας τον ίδιο και δήμαρχο τον Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ