Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου κοντά στους πυρόπληκτους

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου κοντά στους πυρόπληκτους

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ

Ο Δήμος Κορδελιού –Ευόσμου συναισθανόμενος απόλυτα, την δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοι των περιοχών στις οποίες μαίνονται πυρκαγιές, σε Αλεξανδρούπολη, Έβρο, Καβάλα, Εύβοια, Ασπρόπυργο, Κύθνο, Βοιωτία, και Αττική, ξεκινά δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, εκστρατεία αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων, με σκοπό την αντιμετώπιση των εκτάκτων επειγουσών αναγκών των πληγέντων.

«Η Ελλάδα μας καίγεται. Σπίτια, εκκλησίες, μοναστήρια και περιουσίες παραδίνονται στην πύρινη λαίλαπα. Τώρα που οι συμπατριώτες μας πλήττονται ανεπανόρθωτα από τις πυρκαγιές,

είναι χρέος μας, να σταθούμε όλοι στο πλευρό́ τους, επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά υψηλό εθνικό αίσθημα συλλογικής και ατομικής ευθύνης. Ο Δήμος μας για άλλη μια φορά απλώνει δίκτυ αλληλεγγύης και στηρίζει τους συνανθρώπους μας που έχασαν σχεδόν τα πάντα, από τη μια στιγμή στην άλλη, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα», δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Αλεξανδρούπολη, αλλά́ και όποια άλλη περιοχή́ έχει πληγεί́ από́ την πύρινη λαίλαπα. Όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε και αυτή την φορά να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας που ζουν τον πύρινο εφιάλτη, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Αλεξάνδρα Κορωνίδου.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Αλεξάνδρα Κορωνίδου, καλούν όλους τους δημότες, τους Πολιτιστικούς, Αθλητικούς, Εμπορικούς συλλόγους, Επιχειρηματίες, και φορείς να συμμετέχουν στην εκστρατεία αλληλεγγύης του Δήμου μας.

Είδη προς Συλλογή:

τρόφιμα μακράς διάρκειας (μπισκότα, ρυζογκοφρέτες, μπάρες δημητριακών, καφέδες σπαστούς, Crackers),

νερά – χυμούς

ισοτονικά ποτά και μωρομάντηλα

Φαρμακευτικό και Υγειονομικό υλικό (φυσιολογικούς ορούς, ισοτονικά, κολλύρια,

Pulvo, Nebacitin Spray πούδρα, Bepanthol, Betadine, Hibitane, παυσίπονα, κρέμες για εγκαύματα, γάζες επιδέσμους),

Γάντια και Γυαλιά εργασίας για Πυροσβέστες.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η λίστα θα ανανεώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες

ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Από αύριο Παρασκευή 25.8.2023 και κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Δημοτική Ενότητα Ευόσμου από τις 8.00πμ έως τις 8.00μμ

Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου Μ. Αλεξάνδρου 57 τηλ. 2310 762 400

&

Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού

Πολυλειτουργικό Κέντρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» 8.00πμ-3.00μμ τηλ. 2310771033

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ