Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ καταστράφηκε επί Μανδαλιανού ή επί Σούλα;

Το Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ καταστράφηκε επί Μανδαλιανού ή επί Σούλα;

Ξεκίνησε μία σφοδρή μάχη στο διαδίκτυο για το επί ποιου δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου καταστράφηκε το Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ, το οποίο φτιάχτηκε με χρήματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με χρήματα δηλαδή των πολιτών.

Η προσπάθεια ορισμένων να φορτώσουν στον Κλεάνθη Μανδαλιανό την καταστροφή του Αθλητικού Πάρκου της ΕΚΟ, είναι πρωτοφανής και απίστευτη. Μάλιστα λένε τα ψέματα με τόση πειστικότητα που λίγο θέλουμε να τους πιστέψουμε και όσοι γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό το θέμα.

Όλες οι αποφάσεις για την παραίτηση του δήμου από τα δικαιώματα του δημοσίου επί του Αθλητικού Πάρκου της ΕΚΟ, συμπεριλαμβανομένου και του κλειστού γυμναστηρίου, λήφθηκαν επί της δημαρχίας του τέως δημάρχου Πέτρου Σούλα. Ας αφήσουν λοιπόν οι συνοδοιπόροι του τέως δημάρχου τα παραμύθια περί καταστροφής των ΕΑΚ Ευόσμου επί της θητείας του Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Αυτό που έγινε επί της θητείας του κυρίου Μανδαλιανού ήταν το γκρέμισμα του κλειστού γυμναστηρίου. Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν αντέδρασε. Ο κύριος Μανδαλιανός αποδέχτηκε τις αποφάσεις της διοίκησης Σούλα για το Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ, ενώ θα έπρεπε να παρέμβει για να μην γκρεμιστεί το κλειστό γυμναστήριο. Αυτές είναι οι ευθύνες του Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Κατά τα άλλα, ακόμη περιμένει το Δημοτικό Συμβούλιο από τον κύριο Σούλα να πάει και να πάρει από τα ΕΛΠΕ το κλειστό γυμναστήριο που έταξαν στο δήμο, προκειμένου να τους αφήσει να γκρεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο στο Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ. Ας προσέχουν λοιπόν οι σημερινοί συνοδοιπόροι του κυρίου Σούλα πώς φορτώνουν γεγονότα στην πλάτη του Κλεάνθη Μανδαλιανού, γιατί κάποιοι δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και εκτός των παραπάνω θυμόμαστε πώς χρησιμοποιήθηκε επί διοίκησης Σούλα η περίφημη οδηγία SEVESO.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ