Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος ας διοργανώσει Πράσινη Νύχτα γιατί η Λευκή είναι του Εμπορικού...

Ο δήμαρχος ας διοργανώσει Πράσινη Νύχτα γιατί η Λευκή είναι του Εμπορικού Συλλόγου

Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα θέλει να κάνει ξανά ο Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, διαφημίζει στο προφίλ του τη Λευκή Νύχτα, που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού, γράφοντας «ΕΡΧΟΝΤΑΙ», λες και αυτός φέρνει τη Λευκή Νύχτα και «Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου γίνεται το κέντρο», λες και κάτι έκανε για να κάνει τον δήμο κέντρο!

Τη Λευκή Νύχτα τη διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού. Ο δήμος δεν υπάρχει πουθενά στην αφίσα. Είναι προφανές πως ο δήμος πρέπει να στηρίξει, όπως μπορεί, τη δράση του Εμπορικού Συλλόγου, αλλά χωρίς να προσπαθήσει να διαφημιστεί η παράταξη του δημάρχου, αφού διανύουμε προεκλογική περίοδο και δεν θα ήταν σωστό ο δήμαρχος να διαφημιστεί σε ξένες εκδηλώσεις, να κάνει μουχαμπέτι σε ξένη Λευκή Νύχτα, να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα.

Ο κύριος δήμαρχος μπορεί να διοργανώσει μια Λευκή Νύχτα, στην οποία θα παρουσιάσει το έργο του. Μια τέτοια νύχτα θα είναι κατάλευκη, αφού ο κύριος δήμαρχος δεν έχει να παρουσιάσει απολύτως τίποτα και δεν θα ήταν σωστό σε μια Λευκή Νύχτα να παρουσιάσει τα πράσινα οράματά του για πράσινες διαδρομές, στις οποίες θα τρέχουν πράσινα άλογα. Για μια τέτοια παρουσίαση ας διοργανώσει ο κύριος Μανδαλιανός μια Πράσινη Νύχτα!

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ