Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔιαβάστε τι θα συμβεί στο δήμο εάν επανεκλεγεί ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Διαβάστε τι θα συμβεί στο δήμο εάν επανεκλεγεί ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

«Όντως, η συγκεκριμένη διαπίστωση αποτελεί μια πραγματικότητα.

Μεσούσης της οικονομικής κρίσης, της πανδημίας, της ασφυκτικής μείωσης των πόρων, των εμποδίων της γραφειοκρατίας, της μείωσης του προσωπικού, και άλλων δυσμενών παραγόντων, με επιμονή, γνώση και μεθοδικότητα, ο Δήμος μας μαζί με μια νέα γενιά στελεχών και τον Δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, συνεχίζει να δίνει έμφαση στα απλά, καθημερινά προβλήματα των δημοτών, σχεδιάζοντας τα βήματα της επόμενης 10ετίας, προκειμένου να εδραιωθεί η ανάπτυξη στο τόπο μας και να “συνταξιοδοτήσει” μια και καλή πολιτικές και πολιτικούς της προηγούμενης 30τίας, που σήμερα ζητούν να δώσουν λύσεις, στα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν!!!»

Με τον παραπάνω τρόπο σχολίασε ο Πέτρος Λεμπετλής, γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου, τα όσα, περί πανδημίας στην αρχή της τετραετίας Μανδαλιανού που περνάει στα ψιλά, έγραψε η Αλεξάνδρα Κορωνίδου, αντιδήμαρχος ΚΑΠΗ, Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας Κορδελιού Ευόσμου.

Δηλαδή εάν επανεκλεγεί ο κύριος Μανδαλιανός ξεχάστε το στάδιο και το κολυμβητήριο, ξεχάστε τα μεγάλα έργα στο δήμο, γιατί ο δήμαρχος «δίνει έμφαση στα απλά, καθημερινά προβλήματα των δημοτών, σχεδιάζοντας τα βήματα της επόμενης 10ετίας, προκειμένου να εδραιωθεί η ανάπτυξη στο τόπο μας και να “συνταξιοδοτήσει” μια και καλή πολιτικές και πολιτικούς της προηγούμενης 30τίας»! Δηλαδή το μέλημα του δημάρχου είναι να “συνταξιοδοτήσει” μια και καλή πολιτικές και πολιτικούς της προηγούμενης 30ετίας!

Θα απαντήσει κανείς ότι τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη του κυρίου Πέτρου Λεμπετλή και δεν εκφράζουν την παράταξη του δημάρχου. Έλα όμως που έσπευσε στο σχόλιο του κυρίου Λεμπετλή να τοποθετήσει μια «καρδούλα» ο Στέργιος Στεργιάδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Μανδαλιανού, πρώην δημοτικός σύμβουλος με τη διοίκηση του Πέτρου Σούλα και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Καμαρινού στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Ο κύριος Στεργιάδης, μαζί με τον κύριο Μανδαλιανό, θα “συνταξιοδοτήσουν” το παλιό, εάν ο κόσμος εκλέξει ξανά τη «Νέα Πνοή». Ο κύριος Στεργιάδης, που τόσο μεγάλη κριτική ασκούσε μέχρι πρότινος στη διοίκηση Μανδαλιανού γιατί δεν γίνονταν έργα στο δήμο, τελικά αποφάσισε ότι τα πιο σημαντικά είναι τα απλά και τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών.

Ας φανταστεί λοιπόν ο αναγνώστης τι θα συμβεί, εάν επανεκλεγεί η «Νέα Πνοή».

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ