Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Ανανιάδης ξέχασε και τα Καυδιανά δίκρανα

Ο κύριος Ανανιάδης ξέχασε και τα Καυδιανά δίκρανα

Ο κύριος Νίκος Ανανιάδης, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου την εποχή που το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) βρέθηκε εκτός περιουσιακών στοιχείων του δήμου, εμφανίστηκε ξεχνώντας εκτός από το ΘΕΠΑΝ και τα Καυδιανά δίκρανα.

Για την ακρίβεια, ο κύριος Ανανιάδης νόμισε πως όλοι οι άλλοι ξεχάσαμε και το ΘΕΠΑΝ και τα Καυδιανά δίκρανα. Το ΘΕΠΑΝ όλοι πλέον γνωρίζουν τι είναι και τι χειρισμοί έγιναν. Τα Καυδιανά Δίκρανα τι είναι και τι σχέση έχουν με τον κύριο Νίκο Ανανιάδη;

Τα Καυδιανά δίκρανα δεν είναι τα δίκρανα εκείνα με τα οποία ο αντιδήμαρχος Κώστας Σωτηράκης κατηγόρησε ότι θα εισβάλουν να καταλάβουν το ΘΕΠΑΝ όσοι υποστήριζαν πως αυτό ανήκει στο δήμο, γιατί ο κύριος αντιδήμαρχος, όπως και ο κύριος Ανανιάδης, πίστευε ακράδαντα πως αυτό δεν ήταν ιδιοκτησία του δήμου.

Τα Καυδιανά δίκρανα είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να αναφερθούμε στην πολιτική (ή και γενικότερα) ταπείνωση κάποιου. Για την ακρίβεια χρησιμοποιούμε την έκφραση «διήλθε τα Καυδιανά δίκρανα». Ο κύριος Ανανιάδης τον Οκτώβριο του 2020 παραιτήθηκε από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, στην οποία τον τοποθέτησε η διοίκηση Μανδαλιανού ως ευυπόληπτο πολίτη. Στην επιστολή παραίτησής του, εκτός των άλλων, έγραφε:

«Κύριε Πρόεδρε

Με την παρούσα επιστολή μου υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης.

Όπως προ δεκαπενθημέρου σας εξήγησα σε κατ’ ιδίαν συνομιλία μας η πρόθεση μου αυτή είναι οριστική πριν νοιώσω να περνάω κάτω από τα Καυδιανά Δίκρανα».

Ο κύριος Ανανιάδης πλέον δεν φοβάται μήπως περάσει κάτω από τα Καυδιανά δίκρανα; Γιατί δεν φοβάται; Γιατί νομίζει ότι πέρασε ο καιρός και όλα περασμένα ξεχασμένα, οπότε βγήκε ξανά στο facebook να επαυξήσει τις «εξυπνάδες» του κυρίου Σταυρίδη;

Αλήθεια, ο κύριος Νίκος Ανανιάδης δεν αισθάνθηκε ότι διήλθε τα Καυδιανά δίκρανα, όταν η Οικονομική Επιτροπή, της οποίας ήταν πρόεδρος, ψήφιζε να ανακαλέσει την ένσταση της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου στην απόφαση του Κτηματολογίου να μην εγγράψει το ΘΕΠΑΝ στα περιουσιακά στοιχεία του δήμου; Περίεργη αντίληψη έχει και ο κύριος Ανανιάδης και ολόκληρη η παράταξή του, η παράταξη Μανδαλιανού, για την πολιτική ταπείνωση.

Λ. Ερ.

Προς τι τα μπράβο κύριε Ρούμελη στον κύριο Ανανιάδη;
Εμφανίστηκε ο κύριος Νίκος Ανανιάδης για να γράψει «εξυπνάδες»
Ας απαντήσει για το ΘΕΠΑΝ ο κύριος Ανανιάδης μιας και εμφανίστηκε
Στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ ο κύριος Ανανιάδης δεν φοβήθηκε για το μισό του σπίτι;
Να απαντήσει ο δήμαρχος αντί του κυρίου Ανανιάδη για το ΘΕΠΑΝ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ