Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕάν παρέμενε ο Λαφαζανίδης στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών…

Εάν παρέμενε ο Λαφαζανίδης στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών…

Στα μισά της θητείας της διοίκησής του, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός αντικατέστησε τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νέστορα Λαφαζανίδη με τον Κώστα Σωτηράκη. Την ίδια στιγμή ο κύριος Μανδαλιανός αντικατέστησε τον αντιδήμαρχο Παιδείας Σωτήρη Νικολαΐδη με τον Γιώργο Σταυρίδη.

Φτάσαμε στο τέλος της θητείας της διοίκησης Μανδαλιανού και το δίδυμο Σωτηράκη-Σταυρίδη δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, που τόσο πολύ έχει ανάγκη τη σχολική στέγη.

Αναρωτιέται κανείς, εάν έμενε ο Νέστορας Λαφαζανίδης στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, με δεδομένο ότι είχε δρομολογήσει έργα, αν σήμερα θα υπήρχαν και κάποιες μελέτες για ανέγερση σχολικών κτηρίων. Ίσως να υπήρχαν, όμως η ιστορία δεν γράφεται με «αν», αλλά το δεδομένο είναι πως το δίδυμο Σωτηράκη-Σταυρίδη κατέγραψε μηδέν μελέτες για ανέγερση σχολικών κτηρίων. Χειρότερο από το μηδέν δεν υπάρχει. Το σίγουρο είναι ότι ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός έκανε μια τραγικά αποτυχημένη αντικατάσταση στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, ενώ μάλιστα ο Νέστορας Λαφαζανίδης δεν επιθυμούσε να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά ήθελε να ολοκληρώσει το έργο του.

Όσο για την αντιδημαρχία Παιδείας δεν χρειάζεται να κάνουμε καμία σύγκριση μεταξύ του προηγούμενου και του νυν αντιδήμαρχου. Για να καταλάβει κανείς την αντίληψη του κυρίου Σταυρίδη, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο παρά μόνο να θυμηθεί πως φορτώνει στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών εξ ολοκλήρου την ευθύνη της ανυπαρξίας μελετών ανέγερσης σχολείων, αποποιούμενος οποιαδήποτε δική του ευθύνη. Με τέτοιον αντιδήμαρχο Παιδείας, υπάρχει περίπτωση να γίνει έστω και μία μελέτη ανέγερσης σχολικού κτηρίου;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ