Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠόσους σταυρούς προτίμησης θα πάρουν οι υποψήφιοι της παράταξης Μανδαλιανού;

Πόσους σταυρούς προτίμησης θα πάρουν οι υποψήφιοι της παράταξης Μανδαλιανού;

Στις δημοτικές εκλογές του 2019, από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους πρώτος της παράταξης Μανδαλιανού με 1.692 σταυρούς προτίμησης στο Ελευθέριο Κορδελιό ήταν ο Νέστορας Λαφαζανίδης και πρώτη με 794 στον Εύοσμο ήταν η Μαρία Γαβαλά.

Από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Μανδαλιανού τελευταίος εξελέγη στο Ελευθέριο Κορδελιό ο Γιώργος Σταυρίδης με 642 σταυρούς προτίμησης και τελευταίος στον Εύοσμο ο Γιώργος Ρούμελης με 497. Ο τελευταίος της παράταξης Μανδαλιανού στο Ελευθέριο Κορδελιό είχε 214 σταυρούς προτίμησης και ο τελευταίος στον Εύοσμο 113.

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης δεν θα είναι υποψήφιος με την παράταξη Μανδαλιανού. Δεύτερος της παράταξης Μανδαλιανού στο Ελευθέριο Κορδελιό στις εκλογές του 2019 ήταν, πολύ πίσω από το Νέστορα Λαφαζανίδη, ο Κώστας Αμανατιάδης με 996 σταυρούς προτίμησης. Στον Εύοσμο δεν θα είναι υποψήφια με την παράταξη Μανδαλιανού η Φωτεινή Πεσματζόγλου που είχε έρθει τέταρτη με 622 σταυρούς προτίμησης και ο Ηλίας Κυρκαλάς με 487 σταυρούς προτίμησης (Ο Ηλίας Κυρκαλάς πήρε τη θέση του Χρήστου Φωτιάδη, ο οποίος απεβίωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου).

Το 55% του ψηφοδελτίου Μανδαλιανού είναι ανανεωμένο. 55% των υποψηφίων του στις δημοτικές εκλογές του 2019 δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Πόσες ψήφους προσδοκά ότι θα πάρει ο κύριος Μανδαλιανός στο Ελευθέριο Κορδελιό χωρίς το Νέστορα Λαφαζανίδη; Πόσες ψήφους προσδοκά ότι θα πάρει ο κύριος Μανδαλιανός στον Εύοσμο χωρίς την κυρία Πεσματζόγλου και τον κύριο Κυρκαλά; Πόσες ψήφους προσδοκά ο δήμαρχος ότι θα του φέρουν οι υποψήφιοι που έβαλε στο ψηφοδέλτιό του και αντικατέστησαν αυτούς που ήταν υποψήφιοι το 2019; Πόσες ψήφους προσδοκά να πάρει από τους μετρημένους υποψηφίους που του ήρθαν από την παράταξη Καμαρινού, αλλά ακόμη δεν έχουν εξηγήσει στους δημότες γιατί το έκαναν αυτό και γιατί τόσα χρόνια δεν είπαν κουβέντα που ο Γιάννης Καμαρινός ασκούσε σφοδρή κριτική στον Κλεάνθη Μανδαλιανό; Πόσοι υποψήφιοί του δημάρχου μπορεί να πάρουν λιγότερους σταυρούς προτίμησης από αυτούς που είχαν πάρει οι τελευταίοι των δημοτικών εκλογών του 2019;

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, αλλά υπάρχει ένα τελευταίο και κρίσιμο ερώτημα και αυτό είναι πόσες προσωπικές ψήφους προσδοκά να πάρει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, από τις πάρα πολλές που είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές, χωρίς να μπορεί να δείξει ούτε ένα έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του;

Κ. Τσ.

Τελικά αποτελέσματα δημοτικών εκλογών, οι δημοτικοί και οι τοπικοί σύμβουλοι που εκλέγονται
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ