Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο τηλέφωνο του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου ως μαγικό ραβδί και καλάμι ψαρέματος

Το τηλέφωνο του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου ως μαγικό ραβδί και καλάμι ψαρέματος

Η διοίκηση Μανδαλιανού μπορεί να πέρασε όλη τη θητεία της χωρίς να έχει να δείξει ούτε ένα έργο, παρά μόνο λέει ιστορίες για εκατομμύρια που ήρθαν στο δήμο και έργα που θα γίνουν την επόμενη πενταετία, αλλά μπορεί να ψηφοθηρεί με μεγάλη μαστοριά.

Πήγε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στην 5η συνοικία του Κορδελιού και έταξε σε όποιον βρήκε μπροστά του ότι θα κάνει έργα εάν εκλεγεί, λες και άλλο έχει δήμαρχο ο δήμος, λες και δεν είναι ο ίδιος δήμαρχος. Ο κύριος Μανδαλιανός τριγυρνάει και μοιράζει «ΘΑ», λες και βρισκόμαστε στο 2019. Αλλά δεν φτάνει αυτό.

Ο δήμαρχος θα φροντίσει και για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην 5η συνοικία, την οποία ζητούν οι κάτοικοι για καλύτερη και φθηνότερη ενέργεια. Μάλιστα, όπως μας πληροφορεί ο ίδιος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σήκωσε το τηλέφωνο, ενώ βρισκόταν στην 5η Συνοικία, και επικοινώνησε με τη διοίκηση της «ΕΔΑΘΕΣΣ», προκειμένου να δουν άμεσα το αίτημα των κατοίκων.

Περιμένοντας οι κάτοικοι της 5ης συνοικίας να έρθει και σ’ αυτούς το φυσικό αέριο μετά την παρέμβαση του δημάρχου, ας μην φάνε γιατί θα σφάξουμε γλάρο να κάνουμε γλαρόσουπα. Ποιος σήκωσε το τηλέφωνο, ωσάν μαγικό ραβδί, και έλυσε το πρόβλημα της επέκτασης του φυσικού αερίου στην 5η συνοικία;

  • Ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε να πιέσει την πολιτεία για να λειτουργήσει το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, ενώ αυτό είναι έτοιμο εδώ κι έναν χρόνο.
  • Ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε να πιέσει την πολιτεία να ξεκινήσει την ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, ενώ έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την αρχή της θητείας του.
  • Ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε να πιέσει την πολιτεία να κατασκευάσει Ειδικό Σχολείο άνωθεν της περιφερειακής οδού, ώστε οι μαθητές να πάψουν να κάνουν μάθημα στον απαράδεκτο χώρο που στεγάζονται σήμερα.
  • Ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε να πιέσει τον εαυτό του να κάνει μελέτη για την κατασκευή του Ειδικού Σχολείου.
  • Ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε να πιέσει τον εαυτό του για να κάνει έστω μία μελέτη για την κατασκευή ενός σχολικού κτηρίου.
  • Ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε να πιέσει την πολιτεία για να σταματήσει επιτέλους η δυσοσμία από τα ΕΛΠΕ, που πνίγει το δήμο.
  • Ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε να πιέσει την πολιτεία για να ολοκληρωθούν το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού.
  • Ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε να πιέσει την πολιτεία ούτε για να δημοπρατηθεί η επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού.
  • Ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε να πιέσει τον εαυτό του για να κατασκευαστούν οι κόμβοι στην οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου, ώστε να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα.
  • Ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε να πιέσει τον εαυτό του για να λειτουργήσει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό.
  • Ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε να πιέσει την Περιφέρεια για να ανοίξει η έξοδος της περιοχής της «Διαλογής» προς την περιφερειακή οδό.

Αυτός ο άνθρωπος σήκωσε το τηλέφωνο και επικοινώνησε με τη διοίκηση της «ΕΔΑΘΕΣΣ» για να επεκταθεί το δίκτυο του φυσικού αερίου και στην 5η συνοικία. Το τηλέφωνο του δημάρχου με χρήση αφενός μαγικού ραβδιού για να λύνει προβλήματα και αφετέρου καλαμιού ψαρέματος για να ψαρεύει ψήφους.

Κώστας Καρακώστας

Σε ποιον τηλεφώνησε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ