Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπολογισμός δράσης της Κοινότητας Ευόσμου

Απολογισμός δράσης της Κοινότητας Ευόσμου

Καλά είναι ο καλός πρόεδρος τις Κοινότητας Ευόσμου, κύριος Παναγιώτης Φωτιάδης, να κάνει έναν δημόσιο απολογισμό των δράσεων του Συμβουλίου της Κοινότητας, κατά την προεδρεία του, και να ενημερώσει τους δημότες:

  • Εάν λήφθηκε έστω μία απόφαση με την οποία η Κοινότητα να ζητούσε από το Δημοτικό Συμβούλιο και την πολιτεία να λειτουργήσει άμεσα το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.
  • Εάν λήφθηκε έστω μία απόφαση με την οποία η Κοινότητα να ζητούσε από το Δημοτικό Συμβούλιο και την πολιτεία να ξεκινήσει άμεσα η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.
  • Εάν λήφθηκε έστω μία απόφαση με την οποία η Κοινότητα να ζητούσε από την πολιτεία τον ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού.
  • Εάν λήφθηκε έστω μία απόφαση με την οποία η Κοινότητα να ζητούσε την άμεση λειτουργία του ΚΕΠ, που υπέστη έξωση από το κτήριο της οδού Ολυμπιάδος στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου, όπου στεγαζόταν, και έκανε ενάμιση χρόνο να λειτουργήσει.
  • Εάν λήφθηκε έστω μία απόφαση με την οποία η Κοινότητα να ζητούσε από την πολιτεία να λάβει μέτρα για να σταματήσει ο δήμος να πνίγεται στη δυσοσμία.

Τα παραπάνω είναι λίγα από τα πολλά που θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε εάν έκανε η Κοινότητα Ευόσμου, γιατί ο κύριος πρόεδρός της καμαρώνει για τις δράσεις της. Ποιες δράσεις της; Λουλούδια, ζωγραφικές, φρου φρου και αρώματα; Ας ενημερώσει κάποιος τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Κοινότητας Ευόσμου ότι το Συμβούλιο της Κοινότητας δεν είναι Πολιτιστικός Σύλλογος. Δεν γίνεται η περιοχή του Ευόσμου να έχει ένα σωρό προβλήματα κι εκείνος να διοργανώνει δράσεις και εκδηλώσεις.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ