Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑντικειμενικότητα του Γιάννη Καμαρινού για σχολικές καθαρίστριες και για δημοτικό του σύμβουλο

Αντικειμενικότητα του Γιάννη Καμαρινού για σχολικές καθαρίστριες και για δημοτικό του σύμβουλο

Κατά τη συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου 2023, ο Γιάννης Καμαρινός, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, διευκρίνισε πως δεν θέλει να οικειοποιηθεί την πρόταση συζήτησης του θέματος του ωραρίου των σχολικών καθαριστριών στο Δημοτικό Συμβούλιο και τόνισε πως σύσσωμη η αντιπολίτευση εισήγαγε το θέμα.

Ο κύριος Καμαρινός συνέχισε λέγοντας πως «Μόνο δύο άτομα δεν υπέγραψαν, εν γνώση μας, διότι ο ένας ήταν ο Άκης Παντελίδης, ο οποίος δεν έχει έρθει, δεν έχει εμφανιστεί καθόλου εδώ στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα ήταν άκαιρο να τον βάλουμε να υπογράψει».

Ο κύριος Καμαρινός είπε πως το δεύτερο άτομο, που δεν υπέγραψε, ήταν η κυρία Πάικα, γιατί δεν μπόρεσαν να τη βρούνε και τόνισε ξανά πως σύσσωμη η αντιπολίτευση έθεσε το θέμα του ωραρίου των σχολικών καθαριστριών στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν θέλει να ακούγεται πως ήταν μόνο δική του ενέργεια.

Απόλυτη αντικειμενικότητα και μετριοπάθεια του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και για το θέμα των σχολικών καθαριστριών και για δημοτικό σύμβουλο που έχει εκλεγεί με τη δική του παράταξη.

Τα. Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ