Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥποψήφιος με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό που δεν γνωρίζει ότι είναι δήμαρχος…

Υποψήφιος με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό που δεν γνωρίζει ότι είναι δήμαρχος…

Έχουμε ακούσει πράματα και θάματα για τους λόγους που συντοπίτες μας κατέρχονται υποψήφιοι με την παράταξη του νυν δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, αλλά σαν κι αυτό δεν είχαμε ξανακούσει!

Θέτει υποψηφιότητα λοιπόν με την παράταξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού γιατί έχει την πεποίθηση ότι με το πρόγραμμα του συνδυασμού «Νέας Πνοής », την εμπειρία στη διοίκηση, αλλά και την αποφασιστικότητα για εξωστρέφεια του Δημάρχου μπορούνε να υπερβούνε το παρόν και να σχεδιάσουνε το μέλλον θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους για να έχει ο Δήμος μας το ισότιμο μερίδιό του στην ανάπτυξη με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη!

Προφανώς ο καλός υποψήφιος που τα γράφει αυτά, δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας, δεν έχει αντιληφθεί ότι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός είναι ήδη δήμαρχος. Έναν εν ενεργεία δήμαρχο δεν τον κρίνουμε με βάση το πρόγραμμα της παράταξής του για την επόμενη τετραετία, αλλά με βάση αυτά που έκανε στη θητεία του (εδώ, αν θέλετε, μπορείτε να ξεκαρδιστείτε στα γέλια). Έναν εν ενεργεία δήμαρχο δεν τον κρίνουμε με βάση τους ρεαλιστικούς του στόχους για την επόμενη τετραετία, αλλά με βάση το εάν υλοποιήθηκαν οι στόχοι που έθεσε στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο (εδώ, αν θέλετε, μπορείτε να πεθάνετε στα γέλια).

Ο καλός υποψήφιος με την παράταξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού προφανώς δεν κατάλαβε ότι θέτει υποψηφιότητα για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, αλλά κατάλαβε ότι θέτει υποψηφιότητα σε κάποιον διαγωνισμό ποίησης, στον οποίο θα έχει να ανταγωνιστή τον μεγάλο μας ποιητή Τιμολέοντα Φαμφάρα ή ότι θέτει υποψηφιότητα σε κάποιον διαγωνισμό ρύθμισης της κυκλοφορίας, στον οποίο θα έχει ανταγωνιστή τον μεγάλο τροχονόμο Ευάγγελο Φανουρίδη.

Κώστας Καρακώστας

ΥΓ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους βουβούς υποψηφίους της παράταξης Μανδαλιανού. Αυτοί δεν μας λένε απολύτως τίποτα, γιατί προφανώς δεν έχουν να μας πούνε απολύτως τίποτα, ούτε για το γιατί αποφάσισαν να συμπορευτούν με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό, ούτε για το γιατί ήταν εκεί που ήταν και τελικά αποφάσισαν να επιλέξουν να συμπορευτούν με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό, ούτε για το γιατί ήταν εκεί που ήταν πιο πριν, για να πάνε εκεί που ήταν πριν και τελικά να επιλέξουν να συμπορευτούν με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό. Αυτοί προφανώς προσπαθούν να πείσουν ότι έχουν ταλέντο στον βουβό κινηματογράφο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ