Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘέλει και τη στήριξη του Στάθη Λαφαζανίδη με τέτοιες αναρτήσεις

Θέλει και τη στήριξη του Στάθη Λαφαζανίδη με τέτοιες αναρτήσεις

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για το θερινό κινηματογράφο στο Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης»:

«Πάντα ονειρευόμουν έναν θερινό κινηματογράφο στον τόπο μου… Και σαν διοίκηση τα καταφέραμε…

Τα καλοκαίρια μας, πια, είναι γεμάτα από δροσερά κινηματογραφικά ταξίδια με ταινίες πρώτης προβολής, στον δικό μας θερινό κινηματογράφο!»

Φοβερός ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου! Παρουσιάζει το θερινό κινηματογράφο στο Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» ως δικό του κατόρθωμα. Ένα έργο που σχεδόν το τελείωσε ο Στάθης Λαφαζανίδης και θα έπρεπε να είχε λειτουργήσει πριν πολύ καιρό, ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός το παρουσιάζει ως δικό του χωρίς να αναφέρει πουθενά το όνομα του πρώην δημάρχου.

Όταν είναι για ατέλειες και προβλήματα που υπάρχουν στο δήμο, ο κύριος Μανδαλιανός με ευκολία κατηγορεί όλες τις προηγούμενες διοικήσεις, μεταξύ αυτών και αυτή του Στάθη Λαφαζανίδη. Όταν είναι για έργα, για τα οποία μάλιστα το μόνο που έκανε ο ίδιος ήταν κάποια τελικά μερεμέτια, όπως το «Μίκης Θεοδωράκης», τα παρουσιάζει ως δικά του.

Άκου κάτι πράγματα… ο Κλεάνθης Μανδαλιανός ονειρευόταν θερινό κινηματογράφο για τον τόπο του και ως διοίκηση τα κατάφερε! Ο κύριος Μανδαλιανός καμαρώνει για το Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Στάθη Λαφαζανίδη! Πόσο να αντέξει να γελάσει κάποιος με τέτοιες αναρτήσεις; Και θέλει με τέτοιες αναρτήσεις ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, να τον στηρίξει ο Στάθης Λαφαζανίδης στις εκλογές! Σε ποιες εκλογές ποιας εποχής και ποιας ζωής μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο;

Μπάμπης Ι.

Πάντα ονειρευόταν έναν θερινό κινηματογράφο στον τόπο του ο Κλεάνθης Μανδαλιανός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ