Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπειδή "ξεχάστηκε", θα ολοκληρωθεί το έργο της αφαίρεσης;

Επειδή “ξεχάστηκε”, θα ολοκληρωθεί το έργο της αφαίρεσης;

Πριν τρεις εβδομάδες περίπου, πέρασαν συνεργεία από το δήμο στην περιοχή του Κορδελιού και αφαίρεσαν τα “σαμαράκια” από τα σημεία των δρόμων που ήταν τοποθετημένα για να ελαττώνουν οι οδηγοί την ταχύτητα των αυτοκινήτων τους.

Κάνοντας μια βόλτα στο Κορδελιό, βλέπουμε το αποτέλεσμα να είναι σχεδόν επιτυχημένο, ως προς την εργασία που έπρεπε να γίνει. Και γράφω σχεδόν επιτυχημένο, γιατί στην οδό Αθανασίου Διάκου και συγκεκριμένα απέναντι από τον αριθμό 8, όποιος περάσει θα δει αυτή την εικόνα στη φωτογραφία που παραθέτω.

Αυτό έγινε, γιατί στην ημέρα της αφαίρεσης, υπήρχε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, κάτι που έκανε αδύνατο να αφαιρεθούν τα εναπομείναντα κομμάτια. Αυτό ήταν φυσιολογικό. Από τότε όμως πέρασαν εβδομάδες και ακόμα δεν έχουν αφαιρεθεί τα κομμάτια αυτά, χωρίς να γνωρίζει κάποιος τον λόγο.

Περιμένουμε να επιληφθεί του θέματος η αρμόδια Υπηρεσία του δήμου. Από αύριο, που είναι καθημερινή, να περάσει κάποιο συνεργείο και να αφαιρέσει τα κομμάτια. Ελπίζουμε ότι ακόμα και στην περίπτωση που είχε ξεχαστεί και δεν είχε ολοκληρωθεί η εργασία, να μην ξεχαστεί και τώρα μετά την επισήμανση από μέρους μας του θέματος.

Υγ: Στην ασφαλτόστρωση που δημιουργήθηκε πρόβλημα, λόγω παρκαρισμένου αυτοκινήτου, είχε δημιουργηθεί θέμα, όταν μετακινήθηκε το αυτοκίνητο και φάνηκε πως ένα κομμάτι του δρόμου δεν είχε ασφαλτοστρωθεί. Τότε πέρασε πάλι το συνεργείο και ολοκλήρωσε την εργασία. Καλό είναι να μην χρειάζεται να εφιστούμε την προσοχή και να επισημαίνουμε τα αυτονόητα, γιατί για κάποιους λόγους δεν ολοκληρώνεται μια εργασία.

Τσιότσος Αθανάσιος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ