Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυναντήσεις του Εμπορικού Συλλόγου με υποψηφίους δημάρχους Κορδελιού Ευόσμου

Συναντήσεις του Εμπορικού Συλλόγου με υποψηφίους δημάρχους Κορδελιού Ευόσμου

Πραγματοποιήθηκαν οι 4 πρώτες συναντήσεις εκπροσώπων του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού με τον Δήμαρχο και τους 3 από τους 4 υποψηφίους Δημάρχους του Δήμου μας, ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως το πλαίσιο συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού με την επόμενη Διοίκηση του Δήμου μας και πως αυτή θα λειτουργήσει προς όφελος τόσο του Εμπορικού κόσμου όσο και των δημοτών αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες και των δύο πλευρών.

Κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις και επιχειρήματα για το πως μπορεί η επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας να συμβαδίσει και να λειτουργήσει προς όφελος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων αλλά και να αφήσει το κοινωνικό αποτύπωμα.

Επιπλέον, συζητήθηκε το επόμενο μεγάλο βήμα που οργανώνει ο Σύλλογός μας, το οποίο δεν είναι άλλο από την πρώτη Λευκή Νύχτα στον Εύοσμο και ζητήθηκε η στήριξη αυτού από όλους τους υποψήφιους δημάρχους.

Εκκρεμεί η τελευταία συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο κύριο Κοκονά Αθανάσιο που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί συνάντηση εντός του Ιουλίου και θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο.

Ως Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού, ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε όλους τους Υποψήφιους Δημάρχους και Καλή Δύναμη στον αγώνα τους.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ