Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιος είναι ο πιο κατάλληλος για δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου;

Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος για δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου;

Μήπως είναι καταλληλότερος για δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ο νυν δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός; Μήπως ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης; Μήπως ο Θανάσης Κοκονάς; Μήπως η Μαρία Μανούκα; Μήπως ο Μιλτιάδης Τασούλης; Ποιος απ’ όλους είναι πιο κατάλληλος για δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας;

Πολλοί θα πουν τη γνώμη τους το επόμενο χρονικό διάστημα και αρκετοί θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν την ψήφο των δημοτών. Άλλοι θα αιτιολογούν την προτίμησή τους σε κάποιον υποψήφιο δήμαρχο και άλλοι θα τον υποστηρίζουν γιατί έτσι θέλουν και γιατί έτσι τους αρέσει.

Πολύ γέλιο προκαλούν μέλη εκείνης της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου, που ψήφισαν να ανακληθεί η ένσταση του δήμου στην απόφαση του Κτηματολογίου να αναγνωρίσει κυριότητα της Εκκλησίας επί του ΘΕΠΑΝ (παλιών κοιμητηρίων Κορδελιού), που ψήφισαν δηλαδή την απώλεια δημοτικής περιουσίας αξίας περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ και τελικά βρέθηκε ότι το ακίνητο έχει τίτλο ιδιοκτησίας, το οποίο ανήκει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και τώρα τολμούν και εκφράζουν άποψη για το ποιος είναι καταλληλότερος για δήμαρχος.

Ας αφήσουν λοιπόν τα μέλη εκείνης της Οικονομικής Επιτροπής να πει κάποιος άλλος ποιον υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου θεωρεί καταλληλότερο για δήμαρχο. Εκείνοι είναι καλύτερα να σιωπούν. Αν πάλι θέλουν οπωσδήποτε να μιλούν, ας μας εξηγήσουν την ψήφο τους για το ΘΕΠΑΝ.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ