Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Αλληλοκατηγορίες για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στο Κορδελιό»

«Αλληλοκατηγορίες για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στο Κορδελιό»

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Θοδωρής Μπαλτάς, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου:

«Διαπιστώνω ότι το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στο Κορδελιό μπήκε στην προεκλογική ατζέντα με ενδοαυτοδιοικητικές αλληλοκατηγόριες. Μόνο που αυτές οι αλληλοκατηγόριες έχουν κάτι κοινό. Καμιά αναφορά στην ουσία του προβλήματος. Καμιά αναφορά στην πολιτική που κρύβεται πίσω από το κλείσιμο των ΕΛΤΑ, για τα έργα και ημέρες της διοίκησης των ΕΛΤΑ , για τις αναθέσεις εκατομμυρίου επί Ν.Δ. στον Πάτση. Πλούσια τα ΕΛΤΑ για δουλειές εκατομμυρίων, φτωχά και κλειστά και χωρίς πρόγραμμα αναδιάρθρωσης  για τις λαϊκές περιοχές.

Αυτή η πολιτική δεν αλλάζει ούτε με τέτοιες ανακοινώσεις, ούτε με τη «διαφωνία», που κατέθεσε η ΚΕΔΕ στον  Πρωθυπουργό, στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ. Δεν αλλάζει γιατί πέρα από την γενικότερη πολιτική της η  Ν.Δ. σημασία δεν δίνει σε «διαφωνίες» της ΚΕΔΕ, γιατί  τους γαλάζιους  αυτοδιοικητικούς, τους έχει με το μέρος της τελικά, ότι και να κάνει αυτή και ότι και να κάνουν εκείνοι. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει για καλό της προεκλογικής εκστρατείας παρατάξεων να γίνεται και καμιά  αντιπαράθεση ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ