Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτο δήμο Κορδελιού Ευόσμου οι ένοχοι για την αύξηση της τιμής της...

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου οι ένοχοι για την αύξηση της τιμής της ενέργειας!

Βρέθηκαν οι ένοχοι για την αύξηση της τιμής της ενέργειας και των καυσίμων!

Τελικά για τις αυξήσεις που ζήσαμε δεν έφταιγαν ούτε η κερδοσκοπία, ούτε ο πόλεμος στην Ουκρανία, ούτε και καμιά άλλη τέτοια θεωρία, από αυτές που ακούστηκαν.

Τελικά για τις αυξήσεις των τιμών σε ενέργεια και σε καύσιμα, ευθύνονται οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, οι οποίοι ψήφισαν να μειωθούν 10% τα Δημοτικά Τέλη στο δήμο.

Τα παραπάνω είναι εκτίμηση του αντιδημάρχου Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστα Αμανατιάδη!!

Μέχρι εδώ το συγκεκριμένο κείμενο είναι σκωπτικό. Φυσικά ο κύριος Αμανατιάδης με αυτά που γράφει, δεν θέλει να πει ότι ευθύνεται η μείωση των Δημοτικών Τελών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για την αύξηση των τιμών σε ενέργεια και καύσιμα. Θέλει να πει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο μείωσε τα Δημοτικά Τέλη μειώνοντας τα έσοδά του, ενώ τα έξοδά του αυξήθηκαν εξαιτίας της αύξησης των τιμών της ενέργειας και των καυσίμων, γι’ αυτό ο δήμος θα πρέπει να είναι προσεκτικός στις μειώσεις.

Δηλαδή ο κύριος Αμανατιάδης αντί να προτείνει τη σύσσωμη αντίδραση των δήμων στις κερδοσκοπικές αυξήσεις των τιμών της ενέργειας και των καυσίμων, προτείνει να είναι προσεκτικό το Δημοτικό Συμβούλιο στις μειώσεις των Δημοτικών Τελών, προτείνει δηλαδή δίπλα στην κερδοσκοπική άνοδο των τιμών της ενέργειας και των καυσίμων που φορτώνεται στην πλάτη των δημοτών, να φορτωθεί στην πλάτη τους και η άνοδος των δημοτικών τελών, προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει ο δήμος στην άνοδο των τιμών της ενέργειας και των καυσίμων!

Δυστυχώς η λογική του κυρίου Αμανατιάδη είναι η λογική ολόκληρης της διοίκησης Μανδαλιανού. Αντί να διεκδικούν από την κεντρική εξουσία, τους είναι πιο εύκολο άλλα να τα παίρνουν και άλλα να τα στερούν από τους δημότες.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ