Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧρήστος Αντίνου: Η Μαρία Μανούκα είναι πολύ καλά ενημερωμένη

Χρήστος Αντίνου: Η Μαρία Μανούκα είναι πολύ καλά ενημερωμένη

Ο Χρήστος Αντίνου, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα, απάντησε στο facebook για όσα ο Γιάννης Καμαρινός έγραψε περί του ότι η κυρία Μανούκα δεν ξέρει τι λέει σχετικά με τα ανταποδοτικά τέλη.

Το σχόλιο του Χρήστου Αντίνου είναι το παρακάτω:

«Είναι ενημερωμένη πολύ καλά. Επίσης είναι ενημερωμένη και τι είχε γίνει όταν ήταν να το ψηφίσουμε, που αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε 20 τα εκατό σαν παράταξη. Η διοίκηση είχε προτείνει 3 για το λόγο ότι θα είχαμε πρόβλημα με τα Οικονομικά Του δήμου και μετά από συζητήσεις και την παρέμβαση του κυρίου Σούλα καταλήξαμε να ψηφίσουμε αν θυμάμαι καλά 10 τα εκατό.

Από τη στιγμή που το 20 τα εκατό ήταν πρόταση δική σας, αν θυμάμαι καλά ήταν κοστολογημένη. Είχαμε πει ότι μπορεί να γίνει η μείωση.

Σήμερα ερχόμαστε και βλέπουμε ότι η διοίκηση βρήκε ξαφνικά από ίδιους πόρους να κάνει την υπογειοποίηση των πυλώνων της ΔΕΗ με 1200000 ευρώ με μια μελέτη βέβαια που δεν υπάρχει ακόμα.

Μάλλον η διοίκηση ανακοινώνει μπαρούφες.

Πραγματικά σας λέω, ακόμα και εσείς θα ήσασταν πολύ καλύτερος δήμαρχος από το σημερινό θίασο που υπάρχει, που έχουν να επιδείξουν πανελλαδικά κλεισίματα βαιραλ μόνο.

Εδώ είμαστε αν θέλετε να δούμε και τα πρακτικά του δημοτικού συμβούλιου να φρεσκάρουμε όλοι τη μνήμη μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ