Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν έπεισε τους υποψηφίους του και θέλει να πείσει...

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν έπεισε τους υποψηφίους του και θέλει να πείσει τους δημότες

Η παλιά παράταξη Μανδαλιανού, η οποία κέρδισε τις εκλογές το 2019, δεν κατέρχεται στις εκλογές του 2023. Για την ακρίβεια μόνο το 45% όσων έθεσαν υποψηφιότητα μαζί με τον κύριο Μανδαλιανό το 2019, θέτουν ξανά υποψηφιότητα το 2023.

Εκτός αυτού με τον κύριο Μανδαλιανό δεν θέτουν υποψηφιότητα ξανά το 2023 ο αντιδήμαρχός του Νέστορας Λαφαζανίδης, που θέτει υποψηφιότητα για περιφερειακός σύμβουλος με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, η μέχρι πρότινος αντιδήμαρχός του Φωτεινή Πεσματζόγλου, ο μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του Ηλίας Κυρκαλάς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού Πέτρος Μεσθανέας. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δηλαδή έχει σοβαρές απώλειες και μεταξύ των προβεβλημένων στελεχών του.

Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός πηγαίνει λοιπόν στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 με σοβαρότατες απώλειες και καλεί τους δημότες να τον ψηφίσουν ξανά. Ο δήμαρχος δεν έπεισε τους περισσότερους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους, που ήταν μαζί του στις εκλογές του 2019, αλλά και αρκετούς εκλεγμένους με την παράταξή του να είναι και πάλι υποψήφιοι μαζί του και θέλει να πείσει τους δημότες να τον ψηφίσουν και να τον επανεκλέξουν. Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, που θα έσωζε το δήμο μετά τις εκλογές του 2019 αλλά δεν τα κατάφερε, θέλει να σώσει το δήμο με άλλο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του 2023! Μια νέα «Νέα Πνοή» θα κάνει στο δήμο ότι δεν κατάφερε να κάνει η παλιά «Νέα Πνοή»!

Ιστορίες για πράσινα άλογα με πράσινους καβαλάρηδες που καλπάζουν σε πράσινες διαδρομές!!

Δημ. Θ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ