Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧρήστος Αντίνου προς διοίκηση Μανδαλιανού: Πιο πολύ γελάνε μαζί σας τα ΕΛΠΕ

Χρήστος Αντίνου προς διοίκηση Μανδαλιανού: Πιο πολύ γελάνε μαζί σας τα ΕΛΠΕ

Ο Χρήστος Αντίνου, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Μανούκα, σχολίασε στο facebook την επίθεση που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός στη Μαρία Μανούκα με αφορμή την κριτική που άσκησε στον ίδιο για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Το σχόλιο του Χρήστου Αντίνου είναι το παρακάτω:

«ΑΥΤΌ….. που λέει ότι είναι διοίκηση των έργων. Ακόμα γελάει το ΓΠΣ, το υπόγειο πάρκινγκ, η χαβούζα της Ανδρέα Παπανδρέου, , το κλείσιμο του ΚΕΠ, οι παιδικές χαρές που ακόμα είναι με άμμο, οι πεζόδρομοι του δήμου μας που έγιναν δύο τσαπατσουλιές, το 24 δημοτικό που από πέρσι λέγατε ότι θα λειτουργήσει αλλά δεν λειτούργησε ποτέ, τα γήπεδα άνωθεν του περιφερειακού που έκλεισαν χωρίς να κάνετε καμία ενέργεια και εκεί, με αποτέλεσμα σήμερα οι ομάδες του δήμου να έχουν μύρια προβλήματα γιατί δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τις ώρες προπόνησης, το 25 δημοτικό που πήρατε εξασφαλισμένη επιχορήγηση 5 εκατομμύρια και τα κάνατε 3 και ακόμα δεν ξέρετε για ποιο λόγο.

Μα πιο πολύ γελάνε τα ΕΛΠΕ από τη δυναμική σας αντίδραση τέσσερα χρόνια για τη ρύπανση που έχει φτάσει στο απροχώρητο και η ΔΕΗ για την υπογειοποίηση όχι των καλωδίων αλλά των πυλώνων!!!!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ