Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑποχώρησε ο Πέτρος Μεσθανέας από την παράταξη Μανδαλιανού

Αποχώρησε ο Πέτρος Μεσθανέας από την παράταξη Μανδαλιανού

Πριν από λίγο, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού, Πέτρος Μεσθανέας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την παράταξη Μανδαλιανού. Η ανάρτηση του Πέτρου Μεσθανέα είναι αναλυτικά η εξής:

«Φίλες και φίλοι

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως γνωστοποιώ την αποχώρησή μου από τη παράταξη Νέα Πνοή με επικεφαλής τον Κλεάνθη Μανδαλιανό, με τον οποίο συμπορεύτηκα τα τελευταία 4 χρόνια.

Από τη θέση του Προέδρου της κοινότητας Ελευθέριου Κορδελιού προσπάθησα και προσπαθώ να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε καταθέτοντας προτάσεις για όλα τα σημαντικά προβλήματα.

Οι πράξεις μου ως Πρόεδρος είναι η απόδειξη της προσπάθειας που κατέβαλα για την αλλαγή του τόπου που γεννήθηκα, ζω  εγώ και η οικογένεια μου και αυτό θα προσπαθώ να κάνω και στο μέλλον, όσο πόλεμο κι αν δέχτηκα, όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια στον δρόμο μου.

Ποτέ δεν κρύφτηκα και ποτέ δεν φοβήθηκα να υπερασπιστώ το καλό του τόπου και να αναδείξω τα σημαντικά προβλήματα του. Χωρίς εκπτώσεις στις αξίες και τις αρχές μου.

Παρότι είχα εκφράσει την αντίθεση μου σε θέματα και πρακτικές, δεν εισακούστηκα.

Αισθάνομαι τυχερός για την γνωριμία μου με τον Άνθρωπο Κλεάνθη.

Τέλειος δεν είμαι αλλά παραμένω Αληθινός.

Σας ευχαριστώ….»

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ