Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓια να δούμε πόσες φορές θα αποξηλωθούν οι πυλώνες στην πολιτική καριέρα...

Για να δούμε πόσες φορές θα αποξηλωθούν οι πυλώνες στην πολιτική καριέρα του Κώστα Σωτηράκη

Διαβάζουμε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης voria.gr πως ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σωτηράκης, δήλωσε πως αποξηλώνονται οι πυλώνες μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης που περνούν μέσα από το δήμο.

Διαβάζουμε επίσης ότι ο κύριος Σωτηράκης ανέφερε στη voria.gr ότι ο προϋπολογισμός του έργου της αποξήλωσης και υπογειοποίησης ανέρχεται τελικά στα 10,5 εκατ. ευρώ και θα συμπεριλαμβάνει μετά από πιέσεις της δημοτικής αρχής 14 πυλώνες που βρίσκονται στο πάρκο των Μουσών, στα όρια μεταξύ Κορδελιού και Ευόσμου, ότι ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε την απομάκρυνση 6 με 7 πυλώνων με το κόστος να φτάνει τα 5,5 εκατ. ευρώ και ότι οι κ.κ. Μανδαλιανός και Σωτηράκης έλαβαν τη δέσμευση από τη Διαχειριστική Αρχή του ΥΠΕΝ ότι θα αναζητηθεί ο τρόπος χρηματοδότησης του έργου στο οποίο ο δήμος θα συμβάλει με ένα ποσοστό του 10%.

Άντε να δούμε στην πολιτική σταδιοδρομία του κυρίου Σωτηράκη πόσες φορές θα αποξηλωθούν αυτοί οι πυλώνες. Για όποιον δεν θυμάται, ο κύριος Σωτηράκης έφτασε να αποξηλώσει τους συγκεκριμένους πυλώνες ως αντιδήμαρχος της διοίκησης του Δημήτρη Χατζηβρέττα, αλλά τελικά οι πυλώνες δεν αποξηλώθηκαν γιατί κάπου κόλλησε το ζήτημα και σίγουρα γι’ αυτό το «κάπου» δεν ευθυνόταν ο Κώστας Σωτηράκης. Κατά τη διοίκηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού, οι πυλώνες όλο αποξηλώνονται κι όλο στη θέση τους είναι και τώρα, ω του θαύματος, παραμονές δημοτικών εκλογών, ο κύριος Σωτηράκης ανακοινώνει ότι δρομολογήθηκε η αποξήλωσή τους.

Ετελείωσε λοιπόν το θέμα της αποξήλωσης των πυλώνων μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος, σύμφωνα με τον βουλευτή Καλοχαιρέτα… με το συμπάθιο, με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών. Ο τρόπος που ανακοινώνει πράγματα, που τα έχει ανακοινώσει ξανά ο κύριος Σωτηράκης, θυμίζει πραγματικά Ελληνική ταινία. «Ετελείωσε» που έλεγε και ο βουλευτής Καλοχαιρέτας, αφού πρώτα διευθετούσε τηλεφωνικώς τα ζητήματα από ένα τηλέφωνο… που δεν ήταν συνδεμένο με το δίκτυο! Ετελείωσε!!

Κιμ. Ο.

«Η αποξήλωση των πυλώνων υψηλής τάσης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι πραγματικότητα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ